kimde var knk reb 15 16 raptor? uzun zamandır arıyorum da. max reb 14 gördüm
Printable View
Eslantta gidiyorum görev yapmaya adam yok cz de gidiyorum görev yapmaya adam yok pk atacak adam yok ne zaman müdahale edeceksiniz felis e ya kapatın ya birleştirin
Felisi ramazan döneminde ayağa kaldıramazsanız hiç kaldıramazsınız.
Mod ve gm arkadaşlar bu konuda birşey yapılacak mı bir bilgilendirme yapar mısınız felis eziyet oldu artık ya birleştirin ya kapatın
sadece gündüz pksı ölü diye server birleştirmek mantıksız akşam 5felosundan sonra server durumu gayet iyi serverde aşırı fazla itemde yok itemlerde pahalı degil daha ne istiyorsunuz ?
83 level başlangıç bile olsa Felis'i kurtarmaz diye düşünüyorum
Arkadaşlar sizi anlayamıyorum. Mesela herkes yeni serverlar açıldı diye koşmasa oynadığınız server ölü olmazdı. Sizler ilk defa mı başladınız oyuna. Felis açıldığında oynadığınız bir önceki serverı bırakıp oranın ölmesine sebep olmadınız mı? İyi serverdan kasıt nedir? Kalabalık olması mı iyi gelir elde etmek mi? Aç gözlülük yapılmasa yeni server açma gereği duyulmaz hiç bir zaman. Kapasite mi yetmiyor yeni kanal eklenir. Ama bu kafayla 30 serverın birleşiminden olan serverlar görürüz hep.
Felis in birleşmesine karşı çıkanlar neyin kafasını yaşıyor? Felis in birleşmesine neden karşısınız sebeplerinide açıklayın boş boş yorum yapmayın. Ölü serverda hayalet gibi oynamak hoşunuza mı gidiyor