Microsoft C++ Hatası (ozellikle mana cekmede) ve Power Up Store Girildiğinde Oyundan Atmasıni cok yasiyorum . umarim bu konudaki tum sorunlar yakin bir zamanda cozulur
Microsoft C++ Hatası (ozellikle mana cekmede) ve Power Up Store Girildiğinde Oyundan Atmasıni cok yasiyorum . umarim bu konudaki tum sorunlar yakin bir zamanda cozulur
Ben defalarca konu açtım oyun oynayamıyorum videolarını izliyorum şaka gibi ya
bende de aynı problem var özellikle mana çekme gelince atıyor oyundan Microsoft C++ Hatası alıyorum, naration un geldiği patchte başladı eskiden yoktu böyle bişey
malesef sorunlar artarak devam etmekte.
normalde power up store'u etkileyen herhangi bir sorun olunca ışık hızıyla müdahale edilirdi. sonuçta oyunun para kazandığı marketi burası POWER UP STORE...
alışveriş yapıcam açıyorum PUS'u kapanmıyor, kapatsam char kendi kendine deli gibi hareket etmeye başlıyor, etrafında dönüyor komutlarım dışında sağa sola koşup tıklamalar yapıyor
eğer 2 saat falan oyundaysam zaten PUS açar açmaz oyun kapanıyor...
demem o ki oyunun dükkanına giriyorum para harcamak için, oyun bana diyor ki yok ya bir şey satın alma bana para kazandırma istemiyorum.
2 sclik pkda abartısız söylüyorum yaklaşık 10 kez c++ hatası veriyor. Genellikle karşı ırk 80db mana çekme kullandığı zaman oluyor. Bu durum hakkaten oyunu oynanmaz bir noktaya çekiyor, pkyı yarıda bırakanlarımız oluyor. Önemle dikkatinizi çekerim ki ekran kartlarımızın en düşüğü bile RTX 3060TI. Acil acil acil çözüm bekliyoruz. Sevgiler.
Oyun oynanmıyor alooo farkında mısınız bilmiyorum ama ciddi ciddi artık oyun oynanmıyor. Her mana silmede oyun kapanıyor.
Bunun nedeni neyse çözmesi bu kadar zor olmamalı. Çözülemiyorsa, çözülemeyecekse söylensin bari düzelir diye düşünmeyelim artık.
Artık iş başka boyuta geçti. Suistimal edilir duruma geldi. Yakında yeni sunucularda da bu yapılır. 2-3 tane toplu mana silme atıldığı zaman oyun kapanıyor. Fakat herkeste kapanmıyor. Bunun farkında olan arkadaşlar da bunu suistimal ediyor. :D Felankor altında kalabalık varken 3-5 tane db prieste girip sırf oyunu kapansın diye mana silme atıyor. Kesme amacı filan yok. Sadece mana silme atıp milleti dc ettiriyor. Bunu önceden felankor alan efektinde yaparlardı. Okçular alan attırıp milleti dc ederdi.
Çözüm nedir bunu bilecek biz değiliz ama en azından mana silme efekti felankorda olduğu gibi değiştirilsin. Belki çözüm olur. Yoksa yakında kimse oyun oynayamayacak hale gelecek. 7 priest 1 mage ile mana çekip duracaklar. :D
Yetkili arkadaşlar dün zero'da akşam jrsinden sonra pk atamadık 3 tane db priest party kurmuş sürekli mana çekme atıyorlar çoğu kişi c++ alıyor yeter çözüm verin bize kill aldığımızdaki ses ihtiyaç değil oyundan atmaması ihtiyacımız jr bekledim bütün gün tek giderken bişey yokken c++ verdi
önümüzdeki bakım da düzelir herşey umarım özellıkle pus oyundan atma maus kalavye sorunu artık oyundan sogutmaya basladı pk ortasında atıyor yarım saat sıra beklıyoruz
Ben şeffaflaşma ve oyundan atma sorununu şu şekilde çözdüm
İlk önce oyun ayarlarından tüm sesleri açın ve ardından Windows ses karıştırıcısından Knight Online oyununun seslerini kısın bu çözüm olmazsa aşağıdaki yazdığım ayarları yapın deneyin.
Oyun açma kısayoluna sağ tık özelliklere tıklayın açılan pencereden üstte uyumluluk sekmesine gelin uyumluluk modu tikliyse tiki kapatın herhangi bir şey seçili olmasın
Altındaki Ayarlar kısmındaki seçeneklerden de hiç biri seçili olmasın onunda altında Yüksek DPI ayarlarını değiştir var ona girip en alttaki yüksek DPI ölçeklendirmesini geçersiz kılma seçeneği seçin ve altındaki sekmeden UYGULAMA olanı seçin ve tamamı tıklayıp uygulayıp tamamlayıp çıkın.
Bunlar bu şekildeyken geriye sadece oyun ayarlarından oyun seslerini açmak ve windows ses karıştırıcısından oyunun seslerini kısmak kalıyor.
İyi Oyunlar Dilerim .. .