Charınızın ban yediği an nerde olduğunun bir önemi yok. Öncesinde kullandığınız şeyler taramaya takılmış olan bu. Bunu bir türlü idrak edemiyorlar.
Printable View
Charınızın ban yediği an nerde olduğunun bir önemi yok. Öncesinde kullandığınız şeyler taramaya takılmış olan bu. Bunu bir türlü idrak edemiyorlar.
Bunun hukuki bi süreci olmasını ümit ediyorum hukuk la ilgili bilgisi olan arkadaş yok mu ? Charım sebep berlitilmeden hapse atıldı ve 1000kc rüşvet isteniyor resmen .Oyunun bu derece saçmalaştığını bilsem daha girmezdim lanet olsun sizin yöneteceğiniz oyuna herşeyi maddiyata döktüğünüz için sw ler boşaldı yakın kınanızı müsait yerlerinize.ü
Aynen böyle banların devamı gelsin.Nefes alamasınlar.Chaoslar çok güzel geçiyor.Rahat rahat oynuyoruz.Umarım devamı bu şekilde gelir.
Good Job NTTGame !
Oto cevap diyenlere sövmemek için çok sabır gösteriyorum. Sen noter nedir bilir misin ? Noter de zamandan tasarruf için hazır taslaklar olur bir işlem yapılacağın da ilgili metne girilip boşluklar doldurulur. Bilet sistemi de öyle zamandan tasarruf için kalıp mesajları kopyala yapıştır yapıyorlar. Ama önce inceliyorlar sonra cevap veriyorlar.
bi kişide demiyor ki aga ben suçsuz değilim suçluyum.... ben suçluyum la bi ilk olsun ko tarihinde bana ban attılar helal olsun biraz geç attılar ama attılar sonuçta siz siz olun hile kullanmayın er geç yakalanırsınız tabi atı alan üsküdarı geçer o ayrı bi mesele :)
haksız ban yoktur. Allah ban komutunuza zeval vermesin
Hep pazardaki karakterleri atmışsınız pühhhhh size:)
merhaba
oyuna giremiyorum tft yaziyor bunun nedeni nedir 3.parti bisey kullandiniz yaziyor ben pcyi 1.5 ay önce yeni aldim knight online oynamak için ve sadece knight online yüklü klavye markasi microsoft mauseda deel foto atabilirim hangi program girememi sağliyorsa açiklar misiniz onu yok edeyim ki bi daha böyle sorunlu kesinlikle olmasin o kadar premuim gb aldim uyumadim exp kasmaya çaliştim beyazsakalonuron la ayni kasiyorduk ayni clandayiz bi tek bende mi var sorun anlamadim bankamda daha genie paletimden 2 tane kaldi araştirabilirsiniz lütfen sürekli genie ile oynadim macromudur o yok ne bilim yok işte lütfen emeğimi geri verin ne yazcagimi bilemiyorum üstelik bir uyari bisey yok hapi felan varmis o yok direk sureriz sanirim hile kullancaksam genie niye alayim gb neden alayim pus itemleri aldim okadar lutfen yardim ederminiz lğtfen ya.