Originally Posted by
pon_rD2KZSPu
Kardeşim 16 veya 15 yıldır oynayan biriysen .
İllaki internet kafede oynamışsındır . Ben yaklaşık 5 yıl internet kafede çalıştım lise yıllarımda . Çalıştığım da yerde yaklaşık 30 adet PC vardı hafta sonu tüm PC ler doluydu hatta sıra bekliyordu Cafeye oturmak için . Bu PC lerin 15-20 tane si hep ko oyuncusuna ait ti . İçlerinde büyük abilerimizin itemlii Çarları ilk okul çocukların ezik Çarları vardı .ıd şifre yazarken herkesi yanında uzaklaştırır üstüne ekran klavyesiyle şifre yazarlardı koxps cok rahat bulabiliyordu . MSN koxps en basiti .
Şimdi bu ezikler den biri koxps açtı . Ve kafede ki herkez ban yedi . Tpt ban denen olayda şimdi burda haksız ban var mı yok mu . Benim olayım kullandığım IP den nerde olduğum belli kaç kişinin ko oynadığı belli . Yurtta merkezi sistem internet var . Ko oynayanlarda vardır onların kullandığı illagelden banane . Şimdi dersin onlar kullanmış sende legal olarak yanlarında durmuş sun . 1 lwl den 80 lwl kadar ksc aldım her lwl aldığımda hatıra kalsın diye var . bazı lwl lerde es geçmiş olabilir . Banlanan 2 karekter var şu an Oda aynı anda online olmamız . Satiros Exp pe bırakıp yatıyordum video açık yapıp uyuyordum slotta mob cekilmesin diye . Ve genia durduğu için yaklaşık 4:50 dk eslantta town da dururken ban yedim . Ticket attıgımda 3 tools diye bir şey yazıyordu . Tickett cevabından sonra tbt denen şey yazdı . En son attığım tickette bir neden istedim istedim eğer olumsuz dönerlerse yasal yollardan hakkımı arıyacagımı söyledim . Bu seferde ticket ban atıldı oyunu geçtim foruma bile giremedim ıdd passs ticket ban Mış oda cok meşgul ediyormuşsun .spam atıyormuşsun gibisinden . Şimdi gamemaster ve senden soruyorum ban yemek için ne yaptın bunuda söyliyim . 80 lwl magemde sadece 6 qouestim ve paper 8 setim vardı itemsizdi . Bundan emin olabilirsin kardeşim benim gibi cok mağdur arkadaşım var burda .
Adamına göre muamele bile var . Cok pus çeken arkadaşlara daha cok ilgi . Eğer benim gibi sadece Exp pre alıp oyun oynaya . Daha ticket atmiyim diye direk ticket spawn ban .
İçimi dökmek istedim . Oyuncular bir birine yardım etmek yerine . Onu nasıl banlatırım peşine düşmüş cz de kesilince makro şansa uprage yapınca düpe eslantta önce boss bulup kesen clan ve party e tarama .