Haksız yere ban yedim daha dün preminum cektigim halde
02-07-2019, 09:11 PM
tekdamar92
Quote:
Originally Posted by Eryudes
Merhaba,
"velib" kullanıcı adına sahip bilgisayarınızda yer alan "Osm****B***L****" adlı illegal programını kullanmanız sonucunda hesabınız süresiz olarak kapatılmıştır. Devamı halinde legal bile olsanız oyunumuza girişiniz kalıcı olark kapatılacaktır.
Destek ekibi hesabınızı inceledikten sonra durumunuza uygun olan cevabı seçerek size iletir.
Bunları keşke sürekli böyle yazsanız.Bizde görsek.Çok eğlenceli oluyor :D Ayrıca birşey merak ediyorum.İzin almadan adamın bilgisayara mı giriyorsunuz.Yoksa başka yöntem mi var.Cevaplarsanız sevinirim.
02-07-2019, 09:15 PM
LopezlerinCenifir
Quote:
Originally Posted by tekdamar92
Bunları keşke sürekli böyle yazsanız.Bizde görsek.Çok eğlenceli oluyor :D Ayrıca birşey merak ediyorum.İzin almadan adamın bilgisayara mı giriyorsunuz.Yoksa başka yöntem mi var.Cevaplarsanız sevinirim.
Oyuna etki eden programları xincode raporluyor.
02-07-2019, 09:54 PM
craft903
Quote:
Originally Posted by Eryudes
Merhaba,
"velib" kullanıcı adına sahip bilgisayarınızda yer alan "Osm****B***L****" adlı illegal programını kullanmanız sonucunda hesabınız süresiz olarak kapatılmıştır. Devamı halinde legal bile olsanız oyunumuza girişiniz kalıcı olark kapatılacaktır.
Destek ekibi hesabınızı inceledikten sonra durumunuza uygun olan cevabı seçerek size iletir.
keske birde forumda bekleyen yuzlerce kisiye altar vega sunucu kayitlari kisa sure icinde acilacak veya acilmasi biraz uzun surecek diye yazma zahmetinde bulunsaniz
02-07-2019, 10:01 PM
ScORp_LiON
Selam,
Forumda hesap desteği verilmemektedir. İtiraz etmek isterseniz bilet sistemini kullanabilirsiniz.