Hiçbir serverda base konusunda bir beklentin olmasın derim. Base oynayan kalmadı gibi bir şey. Moblar sinek avlıyor o haritada. Ardream da çok iyi sayılmaz. Zaten PK atan bir avuç insan var onlar da CZ'de.
Printable View
Hiçbir serverda base konusunda bir beklentin olmasın derim. Base oynayan kalmadı gibi bir şey. Moblar sinek avlıyor o haritada. Ardream da çok iyi sayılmaz. Zaten PK atan bir avuç insan var onlar da CZ'de.
Destan başlama, çöpe bile +10 item satıyomuş gibi fiyat koymuşlar.
Gordion başlama, 5-6 pazarcının at koşturup kendini tatmin ettiği server. Toplamışlar itemleri başka serverle birleşsin de az para kazanak diye bekliyolar.
Gerisi seç beğen :)
Herkes saşma sapan yorumlar yapmıs kendi swsinin reklamını yapmıs eski svlerde kesinlikle bulaşma gordion falan yazmıslar dikkate alma anladıgım kadarıyla farm yaparak bişeyler yapıcaksın Destan ,Olympia,Manes bu 3 svden birini seçmelisin Yukarda yorumlarda Rosetta falan yazmıslar o svde kesinlikle baslama kaç svyle birlestigi belli degil. 1ay kadar önce destandaydım asırı kalabalık pk alanı olsun farm slotları olsun ve bi okadarda boş beleş insan var sırf bos beles adamlar yüzünde ful char bozup olypiada basladım pişmanmıyım kesinlikle hayır olypia 1.5 2 senelik server destana kıyasya krowaz setler haricinde diger itemler yarı fiyatına özellikle takılar çok ucuz krowaz set fazla yok genelde millet chitin fp falan giyiyor sanırım asas oynamak istiyorsun +9 fp set 10gb civarında alırsın +9 md 4gb +9 wb 6gb +3 shio 1.5 gb +2 coc alırsın akar gidersin zamanla daha saglam itemler alırsın senin farm yapmana baglı baslangıc için bu yazdıgım itemleri almanda fayda var
Ağalar öncellikle sa
şu nerde başlayalım yeni serverde mı eski serverde mı başlamak iyidir, az para yatırarak nerde oynamalı başlıklarını yıllardır okurum.
Bir süredir de knight bırakılmaz ara verilir klişesinin içine düştüm tekrar başlayacam özetle ancak geçmişte kendime ne sağlam kalıcı bir server ne de iş görecek bir çar dizememiş bir adam olarak içimdeki ukteyi dindirmek için şu oyunu belli ki bırakamıyorum bizim gibi adamlar olduğu sürecede ntt game oyunu kapatmayacak dedim ki kendime şöyle inceden bir çar dizeyim parasız başlayayım farmla yolumu yapayım ilk başta 7 set 7 silah old takı set (ne oynarsam artık) yaparak serverda stres atayım diyorum ama şimdi şöylede bir sıkıntı var eski serverda ardream farm slotları eslant slotları ne alemde denildiği gibi boş mu yoksa kalıcı mafyaları var mı çünkü en yeni serverda benim bahsettiğim tarzda bir kafa yapısının slot alabilme ihtimali yok
Hem kalabalık hemde gb fiyatları nedeniyle herkes oralarda slotlarda itemleriyle bizi yaşatmazlar ks atıp slot çalarlar sizin bu konuda düşünceleriniz nedir yorumlarınızı bekliyorum (muhtemelen bu kafayla knight oynanmaz diyeceksiniz ama umut fakirin ekmeği varsa yol yordam gösterin şu kardeşinize)
Cevaplayan herkese teşekkürler iyi forumlar
Acaba Gordionu bu hale getirenler kim?
https://i.hizliresim.com/dODz67.gif
Gordionu bu hale getiren ben miyim şimdi? :D
https://i.hizliresim.com/dOD5LV.gif
Dostum ben youtube canlı yayınlarından gordugum kadar söylüyorum yoksa gırıp araştırmadım manese , Nou da 10 oldugunu duydum ve sureklı vs attıgı bır adam vardı onunda oyle oldugu soylenıyordu yayında kı muhabbetlerde 10 olmasa bile aşırı 9 varsa oda problem değil mi sence? Tabıı kı eskı serverda 9 olmamasını beklemek saçma olur ama burdaki anahtar nokta miktar , bız knightı expi ekip pkyı daha çok solo olarak yorumlayıp oynamış bir oyuncu neslindeniz o yuzden pk server gibi çok fazla 9 10 olmasının pkyı ciddi derecede zorlaştıracagını yeni nesil gibi dibinde priestle gezmeyi gerektireceğini düşünüyoruz bu yuzden bu kadar hassasız.
Konu güncel. Herkes oynadıgı serverdan bahsetse keşke ne güzel olur okuyup geçmeseler :)