Url erişilebilir değil diyor normal midir?
Printable View
Url erişilebilir değil diyor normal midir?
Numarayı yazıyorum sms gelmiyor
Benim çok eskiden açtığım bir hesabım vardı, bu hesabıma cep telefonu numaram kayıtlı ama doğrulaması yoktu (genel bakışta cep telefonu kısmında kırmızı tik yoktu) otp’si eski cihazlarda kalmış,
5 npoint ile yeni cep telefonuma otp kurulumu yaptım
Daha sonra genel bakış —> cep telefonu kısmından doğrulama yapmak istedim (uyarı vardı telefon numarası değiştirmek 30npoints diye) bende işi garantiye almak için buna tıkladım giden 30npoints olsun dedim.
İlerledim otp’den oluşturulan kodu girerek, maile cep telefonu doğrulama linki geldi oradan ilerleme sağladım,
Açılan sayfada 5564 e gonderilecek mesajı cep telefonumdan gönderdim ve doğrulama tamamlandı.
Denenmiştir. Sıkıntı yok. Eğer mevcuttaki Tel no kullanıyorsanız, değiştirmenize gerek yok.
Cep telefonu no kontrolünü genel bakışa tıkladıktan sonra oyun hizmetleri kısmından telefon numaranı görebilirsin!
6 haneli kod sms olarak 5dk içinde bizlere gelmiyor. Sorun nedir yoğunluktan dolayı mı ?
Merhaba,
Yeni bir Knight Online hesabı oluşturdum ve hesabıma 400 Cash yükledim. SMS doğrulama işlemini gerçekleştirmeye çalıştığımda ise her denememde sorun yaşadım.
Doğrulama işlemi sırasında hesabımdan 3 kez 5 Cash kesilmesine rağmen SMS doğrulamasını tamamlayamadım ve -101 hata kodu ile karşılaştım.
Toplamda 15 Cash kesilmiş olmasına rağmen doğrulama işlemi gerçekleşmedi. Hesabımın SMS doğrulama işleminin kontrol edilmesini ve mümkünse kesilen Cash miktarının iade edilmesini rica ediyorum.
Yardımlarınızı rica ederim.
Teşekkürler.
oyun ici ticaret özelligini acmak icin numaramı onaylamaya calıstıgımda 5 n point eksılıyor ancak daha sonra tekrar deneyınız dıyor kod gelmıyor tıcaret ozellıgımı acmak ıcın yukledıgım cashı hata alarak bıtırecegım neredeyse sorunmu war?
Bu URL erişilebilir. Lütfen URL linkini tekrar alın. böyle bi hata alıyorum e postaya gelen bağlantıya tıklayınca
Yeni açılan hesaplar için mi geçerli eski hesaplara yapmak zorunlu mu? Birde sadece yeni server için mi geçerli.
Merhaba,
Şu an için hesaplardan silinen numaralardan premium olmayan hesaplar için trade süreci sona mı erdi?
Ayrıca yeni serverlar gelmeden bu süreç tamamen zorunlu mu? Yani 41 gün daha bu şekilde oynayabilir miyiz? Yeni serverlar geldikten sonra bu süreci uygulayabilir miyiz?
Tek hesap tek bir numaraya mı kayıtlı olacak? Daha sonra bu numara site üzerinden veya ticket üzerinden güncellenebilecek mi?
Sadece uygulama anlatılmış SSS hazırlarsanız çok daha faydalı olur.