Yani olumsuz bişey konusulmayacak olumsuz mesajları modlar büyük ihtimalle onaylamayacak mı?
Printable View
Sebebi dediğiniz gibi bir şey değil, son dönemde onaysız direkt olarak yayınlanan konuların/mesajların suistimal edilmesinin önüne geçme amaçlı böyle bir tedbir uygulandı. Daha çok uygunsuz dil ve içerik kullanımının önüne geçildi gibi düşünebiliriz.
Sebebini Alper Çetin yayınında açıkladı. O konudan ayrı olarak. Yönetime ulaşamıyorum veya ulaşamıyoruz. Bir problemimiz var. Anlatmaya çabalayınca çok üzgünüm duyulmuyor. Yine buradan da yazmak isterim. Yetkili birine bir şey sormam, sormamız mümkünümü. ?
otp girince çince bir yazı yazıyor. varmı bu sorunu yaşayan
Selamlar,
Güncellemeden bağımsız OTP tarafıyla ilgili bir konu.
Genel olarak kullanım süresi dolan kurulumlar bahsettiğiniz hata mesajını vermektedir.
OTP sitesi üzerinden OTP servisini kapatıp tekrardan aktif ettikten sonra yeni bir kod alarak kurulum yapmanız durumunda, sorun çözülecektir.
Sorununuzun çözülüp çözülmediğine dair geri dönüş yaparsanız seviniriz, destekleriniz için teşekkürler.
İyi forumlar.
Aynı şeyi düşünüyor ve katılıyorum ayda yılda bir gelen olumsuz yorumlar için sohbete komple engel geldi.bu fikire kesinlikle katılmıyorum.Quote:
Daha çok uygunsuz dil ve içerik kullanımının önüne geçildi gibi düşünebiliriz.