Any otpde " SE3010 " hatası alıyorum " failed to certify authentication code "
Printable View
Any otpde " SE3010 " hatası alıyorum " failed to certify authentication code "
yurt disi devamli dc atiyor
Simdi de yurtdisinda yasayan oyuncular oyunda ayakta kalamiyor. Son 30 dk da 10 kere dustuk oyundan. Lokasyonlar ABD, Isvicre.
ulan biz türknetliler oynarken ful lag vardı 2 sn bisey yapılmıyodu
utc günü ztn herkes dc yiyodu
oyun 30 saat kapalıydı herkese
cogunluk oyunda olmadığı için exp party bulamıyoduk
jrde 1-2 kisi kalıyoduk bitmiyodu
pazarda item satılmıyodu
gelmis 14 gündür onlar oynuyodu dıyonuz inslh temelli bozulur oyun kapanır
yurtdisi tamamen iptal startta gitti :(
TTNET de hala statik dns çalışmıyor. dns ataması yapmanız lazım. opendnshome 208.67.222.222 - 208.67.220.220. level3 209.244.0.3 - 209.244.0.4 208.122.23.22 - 208.122.23.23 ben bu dns leri kullanıyorum serverim diez bunu yazdığım zaman saat 20:30 gibiydi 9 da elektrik gitti ve yeni geldi oyuna sorunsuz girdim arada bankayı açmıyor pazar aç kapa yapınca açıyor bankayı buda yeni :D:D
bu dns leri nerden bulduğumu da yazayım google a 2020 en hızlıdns ler yazınca çıkıyor
5 dk duramıyordum oyunda dedim questı basayım nıyetlendım yakmalık topladım ustune fp md topladım questı bastım yandı dedım dc olmadım belkı 20 dk ıtem topladım bıttı herhalde dedım quest yandı ustune bır ıtem daha denedım oda yandı dc oldum nasıl oyun bu ya madem dc edıceksın basmadan dc et
Yeter be yeter Vallahi yeter insanda sabır denen birşey bırakmadınız . Neden ya neden bir anda serverleri bakıma aldıkdan sonra oklar vodafone nete döndü biri mantıklı açıklama yapabilirmi . 1 Tane adam kaç bin kişiyi parmagında kukla yaptı oynatıyor . bizi bu duruma soktunuz ya bu insanlar bunuda unutmaz . Ve son olarak şunu belirtmek isterim ; Aldığınız paranın helalliği tartışılır . Hayırlı geceler
bu kadar yeteneksiz bir IT ekibi zor bulunur helal olsun valla