Oyuna gİremİyorum hayla bİlgİnİze sayin yÖnetİcİler start vermİyor Şuan ... Verdİgİ zamanlardada 2 dak oyunda sonra dc
Printable View
Oyuna gİremİyorum hayla bİlgİnİze sayin yÖnetİcİler start vermİyor Şuan ... Verdİgİ zamanlardada 2 dak oyunda sonra dc
oyun yap boz gibi bi tarafini yapiolar dier tarafi bozuolar rezillik yemin ediorum rezillik
Ya allah askina gm ler allahiniz seviyorsaniz sevdikleriniz basi icin psikolojim bozuldu allahini seviyor ona inaniyorsaniz bu isi cozemiyorsaniz kapatı ta acilana kadar herkes bekler sizi kardesler abiler ya bu kadar olmaz 1 lütfen bir dc hile sikildim kendimi zortutuyorum pc yi mc yi paracalicam artik allah askina yapmiyorsaniz 1 aya sureli kapatin
Şu malum günlerde nostalji yapalım dedik üyelik aldık para verdik kaç saattir çektiğimiz çileye bak
ee devran döndü birazda wodofon arkadaşlar beklesinler birinizde cıkıp burda oyun ile ilgili sorun için konustunuzmu hayır kimse yokken hunharca farma oraya buraya saldırdınız az empati ve sağlıklı günler diliyorum
yurt dişi sorunuda var kardeşim yurtdişi bizde dc yioruz 5 dk da bir
Önceden en azından dc olunca oyuna girebiliyorduk, şimdi dc olunca oyuna da giremiyoruz 2 saat bekliyoruz start geldiğinde oyuna girer girmez 5dk sonra atıyor, türknet kullanıyorum önceden ttnet'in yaşatıdığı tüm sorunları ben de yaşadım, şimdi daha beterini yaşıyorum.
Oyuna gİrdİm 2 dakka durdum dc oldum :) sÜper :d sayin yÖnetİcİler votofon netle İlgİlİ bİr lİnk aÇin barİ okuyup okuyamadiginizi gÖremİyorurm ve oyunumu sevİyorum acİl bİr sonuca baĞlasin yada cvb verİrsenİz sevİnİrİm