Harbiden arkadaş sırf bu gün 3. dc oldu kapatın güzelce yapın açın şu oyunu 2 haftadır rezillik yaşıyoruz
Printable View
Harbiden arkadaş sırf bu gün 3. dc oldu kapatın güzelce yapın açın şu oyunu 2 haftadır rezillik yaşıyoruz
22:45’te ilk DC problemi, 03:30’da ikinci, 08:25’te üçüncü, 11:40’ta dördüncü ve 12:30’da beşinci DC problemini yaşadık. Maalesef sorunların tamamı oyun kaynaklıydı. Dünden beri ne düzgün şekilde EXP kasabiliyoruz ne de etkinliklere katılabiliyoruz. Ayrıca her DC sırasında öldüğümüzde kaybettiğimiz EXP de ayrı bir mağduriyet oluşturuyor.
Yaşanan bu sorunlar nedeniyle oyuncular ciddi şekilde mağdur oldu. Telafi amacıyla en az 1 günlük EXP premium ve bir EXP etkinliği getirilmesini öneriyorum.
Arkadaşlar,
Konu içerisinde bağlantı sorunları dışında mesajlar paylaşılması durumunda mesajlar silinir. Sebebi forum düzenini korumak ve daha da önemlisi bazı kesimi etkileyen bağlantı sorunun daha sağlıklı şekilde takip edilmesini sağlamaktır. Bu sorunlarla alakalı bildirimlerin bu başlık altında toplanması için yönlendirmeleri yapıyoruz.
GM ve teknik ekip konuyu takip ediyor.
Lütfen konu dışı mesaj göndermemeye özen gösterelim.
ya ama yeter gerçekten kaç oldu kaç haftadır bağlantı sorunu yaşıyoruz valla yeter billa yeter bıktık ya
Premium süreleri dondurun , sorunu çözünce açarsınız , telafi hangi birine telafi vericeksiniz , premium , pathos , walkry , peri , tattoo , kayip etkinlik eşyalari , kayıp exp , logos lar , duratlar , logos bekliyoruz alıp durat kullanıyoruz 15 dk sonra dc , girip yazmayacaktım ama sabır sabır bitti , 5 dk 10 dk da bir pc bakiyorum acaba dc geldimi , psikolojim bozuldu
Neden bir açıklama yapılmıyor uzun süredir günde 3-4-5-6 kere dc oluyoruz. Bu kez olmaz diyoruz yine dc, dc oluruz diyoruz olmuyoruz adam gibi exp kasamıyoruz lütfen bir aksiyon alın artık o kadar para döküyoruz oyuna karşılığı bu olmamalı. Sunucu: ZERO