Originally Posted by
sas_9KnT4CQr
cz de adam olmadiginda biz riote yi kesiyoruz edanada riote kesilmiyomuymus, item olarak sahsen benim yapicagim birsey kalmadi, sende yap demissin ama ne yapalim onuda soyleseydin +4 u acsinlar yapalim ozaman, ben sirf kendi charima bakip servr birlesmesini degerlendirmiyorum o yonden baktigim zaman benim tl olarak bir zararim olmuyor karim oluyor, dedigim gibi ben bu oyunu zevk icin oynuyorum tl icin degil, item farki yalan demen de anliyamadim nasil yalanmis sasirdin mi yada ? bizim serverda 1 tane bile +9 buju yok ken edanada 15- 20 tane var vs vs vs, dogruya yalan demek olmuyor, feloyu kesmek icin gelip cz de 1 saat takilmayla pk yi gormekte olmuyor, ben 7/24 pk var demedim saat 5 te sabah, ama her gece oluyor dedim 1 party 2 party yada sonucta oluyor baska adam zaten girmiyor, girmeyincede townda oturuyorsun, maradonda oturdugunuz gibi bos olunca, bende serverin aktif oyuncu azligindan sikayetciyim dedigim gibi ilk yorumumda dikkatli bakarsaniz okursaniz, benim bahsettigim konu item oalrak europa serveri dusuk seviyede edanaya kiyasla acik bir sekilde bunu inkar edeninde zaten farkli dusunceleri vardir hersey ortada..
benim bildigim bir serverin aktif oyuncusu kendinden ustun birserverla birlesilcegi konusuna pek sicak bakmaz , ornegin midgard oyunculari gibi, fakat nedense europa serverinda pasif oyuncu olanlar, baska serverlarda oynamaya devam edip birlesme konusu acilinca galyana gelmeri sasirtici tabiki serverin gercek durumunu umursamalarida biraz sasirtici olurdu, illaki bir birlesme olucak bu belli umarim adaletli bir birlesme olur, edana ve europa birlesimi bence pek adaletli degil suanki gorunumde item bazinda buda benim gorusum diger bircok hayir oyu kullanan kisiler gibi saniyorum