pandora çarlar askıda halen
Printable View
pandora çarlar askıda halen
11.05.2026 yine aksam Jr sinde iceri almasına kalmıştı ve dc yedik. Oredas
Jr deydim rakip çok pasifti dediler deva keselim dedim kesmeyelim ks yeriz geçen gün aynısından ks yedik dedim :) Bişey olamz keselim dediler tabikide ks yedik :)
-10 dk sonrada oyunda dc oldum.
Zamana oynasaydık jr deyken dc yicektim black gemde gelmicekti :)
Yani dc yemem ilk defa işime yaradı :)
Sabah JR'si son dakikası yine herkes DC, felo saati yine herkes DC.
ara güncellemede saat 3 jr oluyordu galiba tam hatırımda değil 3. jr öğle jr tekrar aktif olsa fena olmaz gibi herkes dc oluyor captha dolayı giremiyoruz
DC devam ediyor.
Artık gün içinde sürekli olarak 2-3 kere dc olmaya başladık ve hala çözümlenme getirilemedi.
Gece charları exp'e bırakıyoruz 1-2 saat sonra dc yemiş. Sabah koyuyoruz 1-2 saat sonra dc yemiş.
Etkinliklere (BDW-CHAOS-JR) Tıklıyoruz sürekli olarak dc yiyip etkinliğe katılamıyoruz.
Bunun bir telafisini düşündünüz mü ? Exp event bunun bir telafisi asla olamaz.
ÇÜNKÜ
Geceleri exp'e bıraktığımız zaman dc sorunu yüzünden sürekli ölüyoruz ve zaten exp kaybı yaşıyoruz, sizin exp event yapmanız hiçbir şekilde işimize yaramıyor çünkü fazla exp kassak da dc olduğumuz için pc'lerimiz sabaha kadar boşa açık kalıyor..
Etkinliklerde dc olmaya başladık veya içeri girmeden dc olmaya başladık, ne mavi kutu görür olduk ne silvery gem.. Bu oyunu zevkimiz için oynadığımız için bu gibi etkinlikler bizim için çok önemli..
İşten gelip biraz oyun oynayayım stres atalım diyoruz emin olun bu sorunlar yüzünden pk ortasında etkinlik ortasında dc yiyip daha fazla strese girmeye başladık.. Oyunda ki KOXPER sorunu zaten hiçbir türlü çözülemedi.. Uçan Kaçan koxperler, olduğu yerden 3-5 atan okçular, Hiçbir slot boş değil bunlar yüzünden.. Siz ne kadar Drop oranlarını aşağı doğru çekseniz de bu slotlar asla boş kalmaz çünkü adamlar oyuna para harcamıyor.. Veyahut da Genie altından bot açıyorlar, Biz onlara yakınlaştıkça Genie açılıyor biz uzaklaştıkça Genieleri kapanıyor bunun farkında değil misiniz ?
Artık gerçekten bu gibi konular mide bulandırmaya başladı, Biz bu oyuna yıllarımızı verdik ve vermeye devam edeceğiz ama bu gibi konuların bir an önce önüne geçilmesi için sizlerden bir çözüm yolu istiyoruz veya ortak bir anket yapılarak en iyi çözümü bulmayı sunuyorum sizlere..
NTTGAME ekibi.. Biz sizleri seviyoruz ama artık bu konuya dur demenin zamanı gelmedi mi? Lütfen sizlerden en mantıklı çözümleri önümüze koymanızı istiyoruz..
İyi çalışmalar dilerim..
11:40 DC devam ediyor.
yine dc yine dc birader bu nedir ya event mi açıyosunuz switch mi veriyosunuz telafisini yapın şunun
Gece 4 kere dc olduk sabah 2 kere dc olduk 3.yüde şimdi bi daha dc olduk. Anormal seviyeye çıktı farkındasınızdır inşallah