yok yani demek istediğim start veya login sorunları var şuan size özgü bişey değil :D oyuna gırebılıyormusunuz dedin ya o acıdan söyledim kanka gıremıyoruz :D
Printable View
Turknet geldi ama 109 kişi sıra var :D
bu gözler seri 80, tren party, r bug, silver gem bug .... gibi birçok şey gördü ama oyuna girememe gibi rezillik görmemişti... 5 gün boşa geçen premium üstüne daha şimdi düzeldi diye prem aldım... sonuç kocaman LOGİN SERVER !!!
Hocam Yapmayın Allah aşkına ya cocuk mu kandırıyorsunuz yeter da bıktırdınız yemin ediyorum kaç gündür o bahane bu bahane yetti artık bunalttınız lanet ettik 20 kişi başladığımız oyunda 4 kişi kaldık sizin yüzünüzden verdikleri parayla kaldılar. siz kazandınız biz kaybettik siz aldınız paranızı peki biz emeğimizin verdiğimiz paranın hesabını kime soracaz bunu açıklayın lütfen giden premium gelen 3 günlük saçma bir ürün verdiğiniz hiç bir ürün bizden giden emeği ve premium saatini geri getiremez. Lütfen kandırmayın bırakın
İCS aktif edilmiyor ?
düzeldi.........
yok böyle bişey yemin ederim YOKK 2 saattir start bekle gir jr kaydol ilk mobu cekerken DC !
abi adam jr ye girer girmez dc ettirdi
yok aga geliyor gidiyor sürekli. gece deniycem artık :S
Okadar sıra bekle oyuna gir hazırlık yap zar zor jr'ye gir, priest ac atar atmaz dc ol, lanet olsun böyle bir ızdırap olamaz ya.