Evet, saatler geçmiyor ki bir dc vakası daha. JR tıkladım, girene kadar DC yine giremedim. Güya coin etkinliğini yapmaya çalışıyoruz, yalan oldu sayılır.
6.5.2026 7:48 DC
Printable View
Evet, saatler geçmiyor ki bir dc vakası daha. JR tıkladım, girene kadar DC yine giremedim. Güya coin etkinliğini yapmaya çalışıyoruz, yalan oldu sayılır.
6.5.2026 7:48 DC
Dün akşamdan beri 3.DC, akşam FT sırasında, sabah JR'ye 1dk kala..
sıkıntı yok beyler donjose teknik ekibe bilgi verir birazdan
oyunda 1 tane keyif aldığımız şey jr kaldı ona da giremiyoruz artık
Rezil bir yönetim. Ne bir açıklama ne bir düzeltme. Bıktırdınız!
bilerek yapılsa ancak bu kadar olur, bu nasıl bir amatörlük kardeşim, saldırı mı var bu kadar uzun sürede nasıl halledilmiyor? sırf görev sıfırlama yapabilmek için sabah jr'lerine kalkıyorum, her gün ya sabah ya akşam mutlaka dc yiyorum, bu daily coinleri nasıl biriktireceğim ben, insaf kardeşim bu kadar uzun sürede halledilemeyen şey nedir ya
Artik jr ler de hayal oldu be nttgame deĞİlmİ !!!!!!!!
Artik bİzlerİde kanser edeceksİnİz sustuk sustuk sustuk jr vaktİ olanlar Çildirtiyor !!!!
Yine ddos saldırısı mı var ? Hiç bir açıklama yapmayarak, hiç bir telafi vs vermeyerek oyuncuları oyundan soğutmaya devam edin.
Bekle bekle etkinliklere gir ve dc ol şaka mısınız kardeşim ya siz ? Ftsi ayrı Jrsi ayrı.Özür nihayetine herhangi bir ödül de vermiyorsunuz.
Oyuna saldırı yapıyorlar, her etkinliğe 1 dk dan az süre kaldığında düşüyoruz, var mı bir aksiyon açıklamada yapmıyor kimse...
herkesin görevini sıfırlayın. saçma sapan işler. ben çalışan biriyim etkinlik bitimine kadar mesaim dışında gireceğim jrler sınırlı. alacağım coini alabilmek için sahah uykumdan feragat ediyorum ama sizin uymaktan göezleriniz o kadar şişmiş ki görmüyorsunuz bile. herşey fiyasko eğer bırakın gidin oyunu bırakmanızı istiyoruz diyorsanız açık açık söyleyin. yoksa adam gibib akın artık şu oyuna. herkesin görevini sıfırlayın!!!!
Jrye 33 saniye kala dc oluyoruz. Jr daily coinleri nasıl biriktirmemizi düşünüyorsunuz? Artık bir çözüm bulusa mı? Bıktık sürekli etkinlik girişini beklerken veya etkinlik sırasında dc olmaktan...
06 mayıs 2026 sabah 07:40 Jr'si esnasında yine dc...
https://i.hizliresim.com/53zzhou.jpg
yine toplu dc ve peşinden gelen 10060 hatası
arkadaşlar endişelenmeyin hadi yine iyisiniz dc ler konusunda bilgi verilmiş, telafi amaçlı kaçak kaul etkinliği planlanıyormuş, gem of lifeları kazanmaya hazır mıyızzz
jr cıkışına 2dk kala da dc ettiler tekrar :D
Yarım saat sürmeden tekrar DC
Uyuyorlar dayım, bakalım ne zaman uyanacaklar. Oyuncular yine mağdur, parayı kazananlar 9. rüyada ...
NttGame Yetkililerine,
Uzun süredir oyununuzu aktif olarak oynayan bir oyuncu olarak, artık görmezden gelinmesi mümkün olmayan bir sorunu dile getirmek istiyorum: sürekli yaşanan bağlantı kopmaları (DC problemi).
Oyunda özellikle etkinlik saatlerinde, görev yaparken veya EXP kasarken yaşanan ani bağlantı kesilmeleri hem oyun keyfini ciddi şekilde düşürüyor hem de oyuncuların emeklerini doğrudan boşa çıkarıyor. Dakikalarca, hatta saatlerce uğraşarak elde etmeye çalıştığımız EXP’in bir anda kaybolması kabul edilebilir bir durum değil.
Bu sorun yalnızca bireysel bir bağlantı problemi değil; aksine birçok oyuncunun aynı anda yaşadığı kronik bir sistem sorunu haline gelmiş durumda. Özellikle yoğun saatlerde oyunun stabilitesinin ciddi şekilde düşmesi, altyapı konusunda gerekli iyileştirmelerin yapılmadığını düşündürüyor.
Oyuncular olarak beklentimiz çok basit:
Daha stabil bir sunucu altyapısı
DC sonrası yaşanan kayıplar için telafi mekanizmaları
Sorunun kabul edilip şeffaf bir şekilde çözüm sürecinin paylaşılması
Unutulmamalıdır ki bir oyunu ayakta tutan en önemli unsur oyuncu kitlesidir. Sürekli aynı sorunlarla karşılaşmak, oyuncuların motivasyonunu kırmakta ve oyundan uzaklaşmalarına neden olmaktadır.
Bu konunun artık ciddiyetle ele alınmasını ve kalıcı bir çözüm üretilmesini bekliyoruz.
İyi çalışmalar.
Superonline ve türevlerinin dc problemi olduğunu defalarca bu forumda neredeyse 2.5 3 aydır yazdım. Sadece knight online'da gidiyor oyun. Ama hala sorunun kaynağını biz olarak görüyorlar, üzgünüm hiçbirşey yapmıyacaklar.
Dipnot: Oyun sabah 04.45te bir gitti. Sonra sabah 7.50de gitti arkasından 7.59da bir daha gitti.
2.dipnot: Öz abimin evindeki bilgisayarda pazarcı çarım var. Kablonet kullanıyor ve ne gece dc oldu ne sabah.
Yine dc yine dc! 3 aydır bu sorun var ne bir açıklama ne bir çözüm ne de bir telafi geldi :)))
Bu sabah jr girmeye 25 saniye kala dc yedim 2 gün öncede Gündüz 1 bdv sine tam 1 dk kala falan gene dc yemiştim.
Bıktım artık.
Sabaha karşı 5 gibi dc olduk. Sabah tam 7.50de jr saati dc olduk. 8:30da dc olduk. 11:15 de dc olduk. Varmı arttıran. Hayır ilgilenmeyecekseniz bundan sonra böyle kardeşim işinize geliyorsa diye birşey yazında bizde bilelim ona göre alısalım bu duruma ayıptır
Bağlantı kopmaları nedeniyle oyun deneyiminizin olumsuz etkilenmesinin ne kadar can sıkıcı olduğunu empati kurarak anlayabiliyoruz . Aynı oyunu biz de oynuyoruz, etkinliklere giriyoruz, görevi tamamlamaya çalışıyoruz emin olabilirsiniz. Özellikle etkinlik saatlerinde yaşanan DC sorunlarının oyuncular üzerinde yarattığı memnuniyetsizliği de görüyoruz. Yaşanan her problemi saat fark etmeksizin kendilerine aktardığımızdan onların da ilgili ekibe aktardığından kuşkunuz olmasın.
GM ekibinden aldığımız bilgiye göre; teknik ekip bu konuda aktif olarak çalışmalarını sürdürmekte; sunucu altyapısı, ağ trafiği ve bağlantı stabilitesi üzerine düzenli çalışmalar gerçekleştirilmektedir. Sorunun tamamen giderilmesi adına gerekli optimizasyonlar ve iyileştirmeler planlı şekilde uygulanmaya devam etmektedir.
saat 01.25 yine dc
telafi istiyoruzzzzzzzzz
Bağlantı kopmaları mı? Aynı anda oyunun yarısından çoğu komple dc oluyor, herkesin mi internetinde sorun var bağlantı kopuyor
yine neden dc olduk?
Aynen
Destan 2 DC
oyun bir anda gitti pat dc olduk. Hatta dc olmadan yanımdaki bazı userlerde oyundan düştü sonra sıra bana geldi .
Çar exp te olsaydı kesin ölmüştü
Anlamsız açıklanamayan Dc ler...
A4 dc olduk
Ne güzel dc oluyoruz.
Kardeşim belli ki sorunu çözemiyorsunuz ya da zorlanıyorsunuz bu süreçte herkese %100 exp respawn sc verin yada expe yatmayı kapatın.Cebinizden birşey çıkmıyor merak etmeyin.Kuru kuruya özür v.s istemiyoruz.
z1'de de dc yaşadık ama oyuncuların tamamı dc olmadı ben dahil belli bir kesim düştük
07.05.2026 saat 11:00 halen devam edİyor dcccccccccccccccc