Aynı sorunu bende yasıyorum , tekrar patch atıp pc güncelledik yine aynı sorun devam ediyor . %7 de takılıyor
Printable View
Chaos sembol neden kaldırıldı? 70. seviyeye çıkarmanız harika olmuş eyvallah da, görevin kaldırılmasındaki amaç nedir?
DNS Ayarlarınızı 8.8.8.8/8.8.4.4 olarak ayarladıktan sonra dener misiniz? Eğer sorun çözülmez ise aşağıdaki bağlantıdan clienti indirip yeniden kurulum yapın.
Download
chaos emblemi ile alınan silah takılar suitimal edilen bir şey değildi ki neden böyle bi tribe girdiniz
Bu çalışmaları görmek insanı mutlu ediyor.
şu çokçoklu pclerle çokçoklu char sokmalarında önüne geçeceksiniz inanıyorum ....gelişin ve geliştirin olur mu ? Hadi bay bay...ya da sizin dilinizle söylersem..cencenayucence gazandayi tonazodea mahadodea :)
bdw ve jrler buglu cıkıo.
oyuna başlayali halen 77 lwl .. paramun dolu paran varsa ex kasabşiliyorsun ..mayfa sistemi kurmuslar eslanta. eslanta ex kasmak cok zor.
83/5 olan sunucularda 2 yıl geçmesine rağmen jr dışında etkinlik yok
ne zaman getirmeyi düşünüyorsunuz krowaz,csw,bf,utc gibi etkinlikleri?
ya da bu etkinlikler gelmeden ne düşünerek 83/5i getirdiniz?
ek olarak aylardır mage ap sc fiyatı ile ilgili düzenleme ne zaman yapılacak diye yazıyoruz fakat kimse en ufak bir şey demiyor..
1 paket scnin 100tlye yakın olması(yeri geliyor daha fazla oluyor) sizleri düşündürmüyor mu?normal mi bu fiyat 1 paket sc için?ne zaman düzenleme yapmayı düşünüyorsunuz?
20 gün önce çar açtım 16 sembolüm vardı
4 gün sonra alırım dedim çok kötü yıkımdım.
Chaos level sınırı çok iyi olmuş. Ümit ediyorum ki en azından Lise döneminden bu oyuna takıntılı abuk subuk tiplerin "ahaa Knight online diye bir oyun vardı gel 2 dakika bi indirekte chaos kops deneriz güleriz" tarzı yaklaşımların bir nebze olsun önüne geçecektir. %100 engellemese bile bir caydırıcılık söz konusu. Adam yattığı yerden emek vermeden 1 level çarla bu işi yapamayacak en azından. Öyle tembel tiplerin çar kastığını bile hayal etmek veya illegal yazlımla çar kasarken ban yediğini hayal etmek bile bana fazlasıyla iyi geldi herkese iyi forumlar.
Ben 20 taneyi topladım daha iyi item verirler yada başka bişi eklerler diye tutuyordum ancak siz kaldiryosunuz amaç ne peki +5staf alıp napim başka joplara unig verdiniz mageye düz staff o yüzden almamıştım keşke alsaymisim ama saçmalık bu yaptığınız her zaman ki gibi bir item daha çöp oldu yahu bunları zamanında ekliyonuz da niye isleyselligini kaldırıyoruz daha yapıcı çözüm bulmak yerine kaldır mesela tamam kaldır ama piyasada bir çok kişinin elinde kaldı en azından pot olarak bı karşılığı olsun yada bir süreliğine exp gem SC falan verseydi şak diyip kaldırıyoruz şimdi başka bir etkinlik gelir yeni biriktirme operasyonu 2-3 yıl sonra oda çöp lvl sınırı iyi olmuş bu arada
1 sembol kalmıştı tüh...
Yine hüsraaannnn her daim feryat figan kalbim Zehir olur başka, hayallere kalmaz ki mecalim :) :) Böyle devam sakın bozmayın her güncelleme mükemmel ötesi hatta herkesin üstüne bakılsın 1m den fazla parasi olanın silinsin :) :)
Merhaba,
Gordion sunucusunda oynayan ve Akara's Shio Tears nesnelerine sahip olan oyunculardan biri olarak sormak istiyorum.
Son gün JM de iken teklifimi 1m coin yüksek teklif verilip (+1) i başka bir oyuncu tarafından alındı ona üzgün halde iken aynı gün (+1) nesnelerin satışının sona erdiğini öğreniyorum, 2 haftada 2 adet (+0) gelen bu nesneyi 2 adet (+3) yapabilmem için ne kadar zaman beklemem gerektiğini biriniz söyleyebilir mi rica etsem [ Açık arttırmayı hiç kaybetmediğimi hayal edelim ] ?
Bende bulunan Akara's Shio Tears 1 adet (+2), 1 adet (+1) ve 2 adet (+0).
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Akara's Altar Blessing of Logos'un un 2 adetten 4 adet e çıktığı gibi diğer nesnelerin de sayıları arttırılacak mı ?
Teşekkür ederim.
Chaos level olayı güzel olmuş fakat kastığım semboller boşa gitti. Göreve trade edilemeyen bow koysanız daha iyidi.
Chaos Amblemlerini kaldırın o zaman görev yoksa
Chaos'a çok sık giren birisi değildim ama yeni achieve eklendikten sonra girmeye başladım ve +70 olması çok iyi olmuş.
https://i.hizliresim.com/gPDJD2.jpg
70 level mantıklı bir haraket olmus ancak hediyelerin kaldırılması neden oyunu çekilmez hale getirmeye devam
Sayın ScORp_LiON, siz de bir asas oyuncusu olarak rogue classındaki minor basınca mana gidip hp gelmemesi, ve mana potu basınca pot cooldowna girip mana gelmemesi hakkındaki bug'un takipçisimisiniz acaba? tam tamına 2 ay oldu ve bir dönüş-çözüm alamadık.
Lütfen yardımcı olur musunuz teşekkürler
Birader caosu+70 yapıyosn da symbol görevini o zaman neden kaldırıyosun bu nasıl bir çelişkidir ? +70 den açılacak görevler ekle o zaman caosa giren oyuncu sayısı azalacak millet beceremediği için girmiyor zaten
gayet mantıklı olurdu
Emeği geçenlerin eline sağlık, dolu dolu bir güncelleme :)
jr etkinliği tam ne oluyor 1+1 değil sanırsam
Chaos konusu harika olmuş teşekkür ederim BDW'de 43 level mageme karşı 53 level okcusuyla 1v1 denk düşüp bana bdwyi kaybeden sözüm ona bazı kişiler (videosu elimde :D) Aynı pm ile Chaosta 20 dakikada 96 kill(!) falan alıyor
Chaos görevini hangi mantıkla kaldırdınız ? Zaten droplar berbat durumda karektere nasıl item dizcez ? her yolu kapatıyorsunuz.
19 tane chaos amblemım vardı neden daha once soylemıyorsunuz bunu saka gıbısınız 19 gun bosunamı bırıktırdım.. bu elınde kalan oyuncuların ne sucu var sımdı dalgamı gectınız bızımle...
Chaosa getirdiğiniz 70 lwl sınırı gayet güzel olmuş.Ancak chaos amblem görevlerinin kaldırılması hakkında aynı şeyi söylemem.Zaten zar zor birşeyler yapıyoruz ve biriktirdiğimiz amblemlere yazık oldu.Chaosa girmemize gerek kalmadı.
fp +5 görevleri duruyor onlarını unutmuşsunuz.Ha birde 70 quest görevi coin almıyor üstümüzden haftayada onu paralıya çevirirsiniz.
Bu olay şuna benzemiş 19 taksit ödüyorrsun araba alıcaksın 20. taksit geldiğinde kusura bakmayın araba uretımı durdu verdıgınız 19 taksıtte bıze kaldı dıyorsunuz chaos amblemını gerı cekın saka yapmayın bıze hashdhashd...
Gayet yerinde ve güzel güncellemeler chaos'a ayrıca sevindim emeği geçen herkese teşekkürler.
Chaos'a level sınırı kaç yıllık öneriydi, bak kabul görmüş, bunca sene çektiğimize değdi mi şimdi? Neyse yine de bu iyi tarafı ancak Chaos amblem görevinin problemi neydi? Hem yeni başlayana iyi bir katkı hem de her reb basmada en azından masrafın birazını telafi ediyordu.
Eğer bir hilecinin +20 kez banlanmadan Chaos girip çıkıp bunları alabildiği düşünülüyorsa burada sorgulanması gereken bu görev değildi.
Ben bu chaos için laptobumu kırdım gözlüklerimi kırdım elimde 19 tane chaos amblem kaldı exp ib bile alamadım adalete bak hahahah.
20 Chaos voucher ile alınan +5 itemleri kaldırmak yerine Quest itemler eklense daha iyi olmaz mıydı? Hem trade edilemez item vermiş olurdunuz hem de oyuncuların işine yarayacak bir hale gelirdi. Warrior un +5 exp raptoru ve priest in +5 Scorpion Shield kalkanı hariç diğer jobların verdiği +5 silahlar bir işe yaramıyordu zaten.
70 level sınırı çok güzel fakat voucher of chaos görevlerinin kaldırılması anlamsız olmuş şuan girmenin pek bir anlamı kalmadı en azından ordan biraz da olsa pot parası çıkarıyorduk