Eukodaki Karekterim Halen Taşınmadı Entegre Yaptım 50 Gün Geçmesine Ragmen Halen taşıma İşlemi Gerçekleştirilmedi Oyuna Eski ID İle Giriş Yapabiliyorum Ama PUS Acılmıyor Pazar kuramıyorum Trade Yapamıyorum Euko ID: cano1617 Taşıdıgım ID 42tezcan1453
Printable View
Eukodaki Karekterim Halen Taşınmadı Entegre Yaptım 50 Gün Geçmesine Ragmen Halen taşıma İşlemi Gerçekleştirilmedi Oyuna Eski ID İle Giriş Yapabiliyorum Ama PUS Acılmıyor Pazar kuramıyorum Trade Yapamıyorum Euko ID: cano1617 Taşıdıgım ID 42tezcan1453
2 aydır beklemekteyiz fakat hala bir çözüm yok.
lütfen artık birşeyler yapın .
eski id : alsd6fe1qg
yeni id : alsd6fe1qg152
Sunucu: Rosetta
Karakter: LethaLMissMiinnetSiZ
sonuç hala koskoca husran
Değerli Knight Online Oyuncuları,
USKO ve EUKO'nun birleşmesiyle birlikte bazı oyuncularımızın karakterlerinin kaybolduğu yönünde şikayetler almıştık.
Yaptığımız çalışmalar sonucunda bu karakterlerin tekrar hesaplara eklenmesini sağladık. Yaklaşık 100 hesaptaki karakterler iade edilmiştir.
Eğer halen sorun yaşayan oyuncumuz var ise lütfen bize bildirin, gerekli çalışmayı en kısa süreçte tamamlayıp karakterinizi hesabınıza ekleyelim.
DEDİĞİNİZİ YAPTIK AMA SİZ HALA DEDİĞİNİZİ YAPMADINIZ LÜTFEN ŞU HESAPLARI DÜZELTİN ARTIK
hergün kontrol etmekten bıktık artık birşeyler yapın
portal birleşiminde usko ve euko sunucularında aynı İD ye sahip charım banlandı.
geçerli olan id. : alsd6fe1qg idi portal birleşimi işlemini gerçeklestirdim .
usko İD yi alsd6fe1qg152 olarak değiştirdim.
uskoda oluşturdum id. altında hiçbir serverda karakter gözükmemektedir.
Şu an asıl 2 charım alsd6fe1qg İD. si altında rosetta serverinde olması gereken charlar hala banlı gözükmektedir.
2 ay bitti.
Bütün herşeye eliniz deydi. Bir bizim charlara o eliniz uzanamadı.
Karakter adları : BenzemezKimseSANA, IamAgememnon, JesseWoodsonJames
Server : Rosetta
Merhaba Benimde Usko-Euko birleşmesinde characterıme giremez oldum yardimci olursaniz çok sevinirim.
Karakter Adı:ConverseAllStar
Server:Rosetta
Benimde son birleşmede yaşanan sorundan ötürü Resurrection (Eskiden: Diez) serverında bulunan 65 Level Warrior Karakterim silinmiş. Nicki: I1963I'tü.
Özet ile;
Server: Resurrection
Karakter Adı: I1963I (65 ya da 66 level tam hatırlamıyorum baya oldu oynamayalı 2.5 sene olabilir.)
Neden hala bir cevap verilmiyor?
biri şu konu ilgilensin artık sorunumuz çözülmüş değil.
İyi Günler Hocam;
Eukoda id : tragedya27 Nick : KraLiNccDonusu Lvl:75 Class : Priest
Karakterim birleşmeden sonra banlı gözüküyordu.(Sebeb Uskodada aynı id olduğundan)
Sorunum entegrasyon işlemini yaptım.
İşlemi tamamladım. Yalnız Yeni maile mesaj gönderdik dedi. Yeni Maile giriyorum mesaj yok.
Çok defa denedim mail attık diyor.ordan devam edin diyor.
Maile giriyorum fakat bir mesaj yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
SuperSaiyajin
Kaunos
ve
RyuunosukeMiyosaki
Houji
_:by:Caner_
Lütfen Artık yardımcı olun biriniz.........
Sunucu Birleşmesinden beri halen hiç kimse yardımcı olmadı aynı şekilde bende kendi karakterimle ticket attım ama 1 tane cevap gelmedi ve forumdan da ban yedim belki benim işim daha kolay
ID değiştiremiyorum değişse belki sorunum hemen çözülücek ama bu konuda kimse yardımcı olmuyor ID değiştirme ekranına girip tüm bilgileri yazdıktan sonra TAMAM diyorum bu sefer benden eski şifremi istiyor şifre değişiyorum
yine deniyorum hep aynı ICS de var karakterimde SmS onayıda var herşey tamam ama şu ID değişme konusunda bi yardımcı olursanız çok sevinirim
ID : JOKERLAND
SERVER : EUROPA
CHARAC. NAME : D
halen bir gelişme yok ne atılan ticcatlara bir cevap nede forumda bir açıklama ne olsa insanlar tekrardan char kasar item yapar olmadı basar parayı alır.....
işte sizdeki düşünce tarzı bu . yaptığınız hatayı düzeltmek için en ufak bir girişim göremiyorum
bu yaptığınız KOSKOCA BİR AYIPPPPPPPPPPP.
DÜZELTİN ARTIK
şu konuyu takip eden 2 elin parmağı kadar insan kaldı . milleti usandırdınız sadece benim 9 arkadaşım charları ile ilgilenen olmadığı için oyunu bile pc den kaldırdılar .
yaptıklarınızla övünün yaptıklarınız sayesinde koca bir oyunu çökelttiniz .
bari zahmette bulunup bir cevap yazın
ID: eu#ADEMV1
Yeni ID: INTEGRATİON yapamiyorum resim aşagidadir.
Kaybolan karakter ismi: LifeBurn
Sunucu: Europa
Irk:KARUS
INTEGRATİON yapmak istedigimde ;
http://www.resimupload.org/images/2013/10/22/1.th.jpg
Gelen Cevap ;
http://www.resimupload.org/images/2013/10/22/2.th.jpg
Login Olmaya çaliştigimda ;
http://www.resimupload.org/images/2013/10/22/3.th.jpg
Gelen Cevap ;
http://www.resimupload.org/images/2013/10/22/4.th.jpg
Clientten Girdigimdeki Adim Adim Yaşadiklarim ;
http://www.resimupload.org/images/2013/10/22/5.th.jpg
http://www.resimupload.org/images/2013/10/22/6.th.jpg
http://www.resimupload.org/images/2013/10/22/7.th.jpg
01.12.2013 tarihli noticeyi gördüm sevindim koşa koşa denedim ama.... halen ayni resimleri yenilememe gerek varmi ?
27 eylülden doru char yok. 4 aya girmiş bulunmakdayiz. Umariz sene 2014 charimiz açilir ?
? cevap bekliyorum :)
usko ve euko birleşti olmadı rosetta ve europa serverlarını birleştirdiniz ama bizim hesaplarımızı bir türlü düzeltemediniz .
artık yeter bir şey yapmaya niyetiniz olmadığı apaçık belli oldu yapacağınız işe lanet olsun
eski ID: ethernal entegre ID: fakodayi12 Accounttaki charlar; Orta slot: Kenshi sağ slot: AlkolikSchatz sol slot: Bushidokan
Charlarıma portal birleşiminden sonra hiçbir şekilde erişemedim yardım ederseniz sevinirim
yeni konuda açtım burdanda yazmak istiyorum mağduriyetimi anlayın lütfen
Euko serverinde 3 karakter ile oynamaktaydım , ana char ve 2 pazar char(kesinlikle illegal bir şey yok 3 pc den giriş yapıordum)
serverler birleşince karakterlerim usko serverine taşınmadı.
Account/Integrations erişemediğimden buraya yazıyorum lütfen ilgilenin
faruk992
faruk111
faruk444
euko serverinde oyuna giriş id ler.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
MERHABA SUPERSAIYAJIN
ONCELIKLE ŞUNU DILE GETIRMEK ISTEDIM PORTAL BIRLEŞMESINDEN BU YANA SITEYE AKTIF OLAMAMAKTAYIM .
PORTAL BIRLEŞMESINDEN ONCEKI ID ILE OYUNA GIRIŞ YAPABILIYORUM FAKAT NE POWER UP STORE NE DE SITEYE GIRIŞ YAPABILIYORUM.
PORTAL BIRLEŞMESINDE BIZE OTAMATIK OLARAK NICK GELMIŞ eu# BAŞLIGINI KOYUP NICKINIMIZI YAZIP OYLE SITEYE GIRIŞ YAPABILIYORUZ FAKAT O CHARACTER ILEDE OYUNA GIRIS YAPTIGIMIZDA BI CHARACTER YOK .
LUTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ NE KADAR CASH YUKLENICEKSE YUKLUYELIM ZATEN GEREKTIGI KADAR YUKLEDIK AMA YINE YUKLUYELIM. YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM IYI GUNLER.
portal bırleşmesınden oncekı ıd :headach3
portal bırleşmesınden sonra ıd:eu#headach3
server europa
ben yazmaya bıktım artık . Ama siz cevap vermeme ve düzetle yapmamak için kararlıkla direniyorusunuz artık şu hesapları düzeltin
bende nickname: Son. olmasından dolayı hala giremiyorum yeni ıd alamıyorum.entegre kutucuğuda kalkmış umarım düzeltilme aşamasındadır.
buradan yazdım ticket attım kaç gündür hiçbir sonuç yok ilgilenin artık lütfen
oyuna giirş idler
faruk922
faruk111
faruk444
yada arkadaşın dediği gibi entegre olayını yeniden aktif edin
Read more: http://forum.nttgame.com/forum/showt...#ixzz2nBZVlrAO
Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial Share Alike
Follow us: @KnightOnline on Twitter | 362397760484902 on Facebook
yeter artık ne zaman bitecek bu eziyet ?
Belki Bir Gün..............................
Serverler BİRLEŞİNCE CHARACTERİM SİLİNDİ LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ KAÇ GÜNDÜR SİZİ BEKLIYORUM
Eski ID(Old ID):SERHAN
Yeni ID(New ID):eu#SERHAN
CHARACTER NAME:RunForLife
SERVER EUROPA
Server bile açtınız bizim charlara bakma vaktiniz olmadı demi. Sizde haklısınız çok yoğunsunuz.
Yaziklar olsun birşey demiyorum allah hepinizin belasini versin 20 gün oldu ticket attim cevap yok.buraya yaziyoruz cevap ver.forumda olupta yardimci olmayan herkezdende fitil fitil çiksin.
Bu oyunumu övüyorlar rezillik cevap yok sizin serverler birlestirmeniz yuzunden charimi siliniyor yaziklar olsun size
Lütfen ilgilenin..!!
2008 yılında kurmuş olduğum charın şifresini hatılırmamaktaydım fakat oynadığım zamanda şifre değiştirme maillerim veya Premium alma işlem maillerim hala duruyordu..
chara girmeye karar verdığimde şifresini yeniledim fakat ıd hatası (böle bir isim yoktur) yazısı karşıma çıkıyordu...
şifreyi NTTknightonlineda denediğimde yanlış diyor fakat gamefirst ile denediğimde doğru diyor..
benim kendi düşüncem hesabım gamefirstten NTTknightonline a aktarılmadı veya başka bir şey lütfen yardımcı olun dikkate alın..
İD:kundurx78
oyundaki pm: xMcGradyx
Bölüm: Eski bölümlerde beramus yenisinde Ephisus
lütfen yardımcı olun...!!!!!!
Biri artık ilgilensin....
Bu zamana kadar onca yazan kişi oldu ; yahu biri de çıkıp bir açıklama gereği bile duymadı. Kendi hatalarınız yüzünden bizim karakterlerimiz heba oldu. Emeğimize yazık. Bir kerecik olsun kendinizi bizim yerimize koyun ve düşünün.
İyi güzel de server birleşdirme sırasında silinen karekterlerle ilgili çalışmanız var.. Peki server birleşdirme sırasında silinen itemlerle ilgili çalışmanız varmı yada bu durumla karşılaşan .. Ben 2 aydır ticket atıyorum geri dönüş bile olmuyor bu sorunu nasıl çözebilirm yardımcı olurmusnuz sayın forum adminleri...??
Merhaba ,
Karakter isimleri : Valientee ve IBattaIGaziiI
Class : Assas
2 side 80 level
Geri getirilmesini rica ediyorum
Ne zaman bizim karakterlerle ilgileneceksiniz. Açıklama yapsanız.
ID ve mail çakışmasından dolayı şifreyi değiştiremiyorum. Sizin için zor bişey olmaması gerekli tahminimce.
???????????????????????????????????????????
Evet evet çok çok uzun süre geçti bende tekrardan dillendirmek istiyorum. Halen karakterimize ulaşamadik ve çalişmalar hangi aşamada merak ediyoruz ? Ticketlarada gelen cevaplarda nokta ve virgül kadar bi degişme olmadi " konu üzerinde calısıyoruz sorunun farkındayız düzeldiği zaman bilgilendirileceksiniz facebook web sayfamızı takip edin ''
ROSETTA
CHAR ID = eclipse33
NİCK= NoBadyCanStopUs
UZUN ZAMANDIR CHARIM YOK BOŞ BOŞ DOLANIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM