Sanırım trade/merchant level sınırı 35 olmuş.
Printable View
Bende sorana rastlamadım genelde solucanlara doğru yardırırlar :D oynaya oynaya öğrenirler :)
Bence bu rehbere ya da yeni bir rehbere oyuncuları kandırmak için yapılanlar gibi bir rehber hazırlanabilir sonuçta bu durumlardan mağdur olan birçok oyuncu var
sms doğrulaması yapamıyorum. farklı farklı telefon numaraları denedim fakat hiçbiri olmadı. üstelik hesabımda 400 cash pointte bulunuyor. yardımcı olur musunuz?:(:(
Yeni hesap açmanıza gerek yok, eğer bunda hata veriyorsa bir ticket gönderin, bu şekilde hata aldığınızı söyleyin ve gerekli kontroller yapılsın. Ticket cevabı gelene kadar ise 2-3 saatte bir onaylama yapmayı deneyin. Npointi yeni mi aldınız? Belki yeni olduğu için şuan göremiyor olabilir. Log out- log in yapıp tekrar bir deneyin isterseniz.
oturarak exp neden gelmiyor acaba
Arkadaşlar karakter silmek istiyorum ... delete caracter diyorum ama silinmiyor. Nasıl silerim?
Oyuna girerken oyudan atiyor neden olabilr karakter açiyorum datalar yükleniyor sonra oyundan atiyor
sms onayının 5 n point yani tekrar bir para kazanma çabası olduğunu görmek yeni başlayacak iken oyundan soğuttu bravo
Merhaba,
Birleşecek her 2 sunucuda tek bir id üzerinde mevcut Charlar ne olacak?
Özellikle sunuculardan birinde 4 slot dolu veya ırklar farklı ise..?
DURDUKYERE KARAKTERLERİM BANLANDI TİCKET ATMAYA ÇALISYORUM AMA YİNE
Bir Hata Oluştu (Geçersiz Bölüm Seçimi). Please start over.
YAZISIYLA KARŞILAŞIYORUM NEDEN PAZARDAKİ CHARLARIM BAN YEDİ.
LÜTFEN BU SORUNU GİDERİN VE İLGİLENİN TÜM EMEKLERİM ÇÖPE GİTTTİ
İLGİLENİLMİCEKSE EN AZINDAN BOŞUNA UĞRAŞMAMAM İÇİN Bİ İLETİ GÖNDERİN.
Yıllar sonra zaman geçirmek için tekrar başladım.Hadi bakalım hayırlısı.Destan serverında warriorım.lvl 10 15 heralde (:
Servera bağlanabilirsem oynamayı düşünüyorum.Heralde yerli server bu ntt eski ares xigenon vs nerde kaldı aceba ?
Arkadaşlar merchant açmak için bile para ödememiz mi lazım ben mi yanlış anladım.Trade vs olmuyor.
Ayrıca neden herkes rouge bu oyunda.
Ve sv girerkek süre sayıyor sv giriyorsunuz oyuncu yok.Sunucular bu kadar mı yavaş ?
ben bu jud görevini yapamadım yüzük basacaksın dedi basılmıyor yardım lütfen teşekkürler
Bahsettiğiniz görev ile ilgili ayrıntılı anlatımı buradan bulabilirsiniz.
arkadaşlar merhaba ben oyuna arkadaşların ısrarı üzerine başladım bana sen defense warrior ol bütün skillerini defansa ver dediler bende öyle yaptım fakat karakter seçerken job yerinde berserker yazıyor bir yerde hata mı yaptım yoksa normali bumu? pazarda itemlere göz gezdirirken bir kaç itemin üstünde defensive warrior yazdığını ve kırmızı gözüktüğünü için giyemeyeceğimi düşündüm arkadaşlarımında pek bilgisi yok onlarda yeni başladılar eğer yanlış bir şey yaptıysam nasıl düzeltebilirim skilleri sıfırlamam mı gerekiyor? teşekkürler şimdiden
http://i.hizliresim.com/OABBR5.jpg
Bu Konuna Sadece Bunu Yaparım Güzel Arkadaşım
https://www.youtube.com/watch?v=tQUergQ_eLY
2
https://www.youtube.com/watch?v=2KDyWHk_Pdg
iyi forumlar :cool:
Ellerine sağlık çok yardımcı oldun gerçekten..eski oyuncuyum tekrar başladım..
oyunu siteden indiriyorum kuruyorum ama açılmıyor nedeni nedir yardımcı olurmusunuz teşekkürler...
merhaba oyunu buradan indirdim. oyuna giriyorum yalnız karakterler görünmüyor oyunu 2 3 defa sildi tekrar gönderd,m yardımcı olurmusunuz ?
Paylaşım için teşekkürler. Oyuna yeni başladım ve ilk işim böyle bir forum bulabilir miyim onu aramak oldu. Nihayetinde buldum ve KO Forumdayım. Artık buradayım. Bu güzel paylaşım için ellerinize sağlık.