konu güncel ++++++++++++
Printable View
konu güncel ++++++++++++
güncel sorun devam ediyor
Yöneticilere göre ardream sadece geçiş haritası arkadaşlar bu yüzden güncelleme ve düzenleme ardreama hiçbir zaman gelmeyecek.
ne saçma bi olay boşamı aldık golden mattock 59 ardream kasan maden yapmasınmı bu nasıl bi iş çözebilmiş değilim
70 level olayi çok saçma ona rağmen 70 olduk yine kirdiramiyoruz
70 oldum kırılmıyor ne iş :D
Level 72 kirilmiyor düzeltin şu bugu gold mattock drobu kirilmiyorrrrrrr
Açılan yeni konularıda siliyorlar maden ile ilgili. Verdiğimiz paralara yazık.
Bende birçok konuda mağdurum ancak insanlara aptal demek kimsenin haddi değil beğenmiyorsan oynama arkadaşım
70 lvl olmama rağmen hala kırılmıyor neden hala bu sorunu çözmüyorlar
güncel ++++
+++++++++++++++++++
Hala bu saçmalığın düzeltilmesini bekliyoruz!
Ne diyecekler ki en fazla, bilgimiz var düzeltilecek vb. Saçma sapan bir uygulama zaten.
CZ sınırı 70, maden sınırı 70 mantığa bak. Duyan da madenden +3 takı atıyor sanır.
Benim gibi sırf maden için DC pre çekenler var. Hala bir çözüm yok. Ben artık bilinçli şekilde yapıldığını düşünmekteyim. Madeni kapatabiliyorsan açabilirsin de. Kırdırmacı elimizdeki gold mine ları göremediği için kırdıramıyoruz. Bilinçli şekilde gold mine ın kodunu değiştirdiler muhtemelen.
adamlar server çöp olmasın diye uğraşıyorlar, ne çok ağladınız be kardeşim. Tek hataları böyle birşeyi millet premium çekmeden önce söylemeleri lazımdı. Belliki birileri bir kurnazlık yapıyordu ve birşeyler kasıyordu.
güncelll ++++
cevap werin cevap yönetim ekibi golden mattock icin dc pre cekdik gitti bizim süreler boa
Ne alaka birader ya, millet o kadar para verip DC premium alıyor, nasıl bir kurnazlık yapabilir? Server çöp olmasın diyorsun da Iron Neck.ler, +8 high class silahlar havada uçuşuyor ki daha 1 hafta olmadı bile. Millet madenden çıkardığı ts scroll ile mi piyasayı alt üst edecek?
Benim düşüncem madenden zor da olsa gem düşme ihtimali var. Bahçe farmını kapatmalarından da anlaşılıyo ki pek gem falan girmesini istemiyolar başlarda. Tahminim 2 haftaya tekrar düzeltirler durumu. Ts, küçülme topu gibi şeylerden yapacaklarını sanmıyorum.
++++ güncel
Ne zaman düzelecek maden 70 leveliz hala kirilmiyor
NTTGAME knight onlinenin AKP sidir açık ve net olarak söylüyorum bukadar kötü yönetim bukadar kötü sistem bukadar rezillik olamaz oyunu mahfettiler chaos etkinliği bu dc premiumlar bilmemneler oyuna çok hızlı bir şekilde item ve coin giriyor 2 haftaya kalmaz serverde +9 itemler alır başını gider para kazanmak için pusda bir dünya abuk sabuk şeyler satılıyor monster staffıydı bilmemnesiydi osuydu busuydu yılların efsane oyununu rezil ettin ntt kimse kusura bakmasın bunlar gerçekler
canlı yayında soruya ufak bir problem var ilettik karşı tarafa diyerek geçiştiriyorlar kapatması 2 saat sürdü açması 2 ay :D golden mattok zararımızı kim karşılayacak ?
ve hala bir yetkili gelip cevap vermedi bu kadar insan bekliyor burada 70 lvldi hani nasıl bir sorunmuş bu mattok drobunu açmak için yapımcı firmayla iletişimemi geçilir :D zaten eski bütün serverlerde açık iyice zıvanadan çıktınız
Bizim insanımız garip. Buna bende dahilim. Böyle duyarsız bir yönetim olmasına karşın hala oynamaya çalışıyoruz. Adamların umurunda bile değil, nasıl olsa PUS tan parayı vurdular, vuruyorlar da.
Benim düşüncem bilerek kapatıldı ve isteyerek te açılmamakta.
güncellll ++++++++++++
Server açalım dediniz elinize yüzünüze bulastirdiniz bu kadar insan mağdur :)
Maden de en son bug vardi tum swlere de 3 er çar sinirsiz maden itemleri satiyordu. Maden aktif etmeleri yine illegallerin isine gelecektir. Ve kaldiki o bug kaldirildimi orasida mechull. Knight online bu koxxpu bitirdigi zaman kaybedilen tum oyuncular donecektir.
++++ güncel
golden fish kapatsalardı buradaki yaygarayı görürlerdi
3 gün oldu yahu 3, neyini düzeltemiyorsunuz şunun hala? İnsanların DC pre ve Golden Mattock süreleri geçiyor sizin yüzünüzden!
+++++++++++++++++++++
+++++++++up
İyi de millet utc +80 olsun derken yapmadınız +75te bıraktınız ama maden gibi bir yere +70 getirdiniz çok saçma.
Artık şu problemi bir an önce çözün. Verdiğimiz paralar boşuna gidiyor.....