Gaia full dolu idi orion boştu.
Gaia&Orion oldu :D
Printable View
birleşsin tabiki şu önümüzdeki reste birleşsin yoksa kötüye gidiyo oyunun durumu birleştirin hemen
Olympia CZ'sinde 10 parmaktan fazla adam yok şuan. Bir şeyler yapılmalı derhal!
ben akarada oynuyorum sen profil resmime bakmamı önereceğine benim özellikleri oku :)
Daha öncede bir konuda belirttim,
eski +10 lu serverların hepsini birleştirip eski 3 güzel isimle isimlendirsinler.
Yenileride talabe göre birleştirip az sayıda server la kalabalık ve bereketli bir ortam oluşturmak.
Her yeni yılın başında ilk geceden sadace 1 yeni server eklenmiş olsun bitsin.
Alan razı veren razı olur... Oyun daha da çok kazanmış olur çok pk çok etkinlikle kazana yine masa olucaktır. bunula birlikte kitleyi ateşli ve bollukta tutacaktır..
Er yada geç bu serverler birleşecek ama şuan değil daha vakti var.
Şubat 2017'de açılmış akara ve manesi Olympia gibi serverla beliştirmeyi mi düşünüyorsunuz? Hadi ordan. :)
Olympia & Destan
Akara & Manes
Olympia ile Manes&Akara arasında 7 ay var. Olympia ile Destan arasında 3-4 yıl var. Belki daha fazladır, ben 2 yıldır oynuyorum zaten. Olympia, Manes ve Akara'ya daha yeni Krowaz geldi. Destan'a ise krowaz çok daha önce geldi, bir de UTC silahları filan var. Bildiğim kadarıyla Olympia'da pkda kullanılan tek +10 item WB. Aynı şekilde Manes ve Akara'da da +10 WB basıldı açıldığı ilk aylarda. +9 shard raptor vs. desen onlarda ilk aylarda bile onlarca basıldı. İtem olarak çok fark yok, belki Olmypia biraz daha fazla +9 iteme sahiptir. Bunun da birleşime engel olmadığını önceki birleşmelerden anlıyoruz. Şuan birleşim olmamasının sebebi oyuncu sayısının yeteri kadar düşmemesidir. Yeni bir server açıldıktan sonra bu 3 sunucu mutlaka birleşecektir. Son yıllarda KO oynayan herkes bunu tahmin edebilir.
yeni üflemişsin galiba.
destan utc ve krowaz çöplüğü. olympia akara manese yeni krwoaz geldi utc bile yok. eger olympia'yı destanın içine atarlarsa olympiadakiler destan da nasıl ezilir haberin var mı senin? olympia da +7 kro set ile takılırken millet destan da +8 +9 kro setlere +3 necklere karsı mı oynucaklar sanıyorsun?
Senin dediğin krowazdan öncesi için geçerli idi. Mesela krowaz gelmeden akara ve olympia birleşmesi çok adaletsiz olurdu akara da oynayanlar için. Ama artık krowaz geldiği için o eski chitin +9 lar raptor +9 lar falan filan. eskisi gibi değerlli olmayacak cünkü herkes krowaz silahı giysisi takacak. ee bu üç servera da krowaz aynı anda aynı şekil girdi.
o yüzden ilerde akara olympia manes birleşecek.
güncel anket. Playerlarınız birleşim istiyor neden hiçbir gm yorum yapmıyor ?
acilen birleşme olmalı bırakan bırakana manesi
@rhales i yoruma bekliyoruz geçenki konuda kesinlikle gerek yok demişti :)