1060 hatası alıyoruz başka alan var mı
Printable View
1060 hatası alıyoruz başka alan var mı
kanka hakaretsiz küfürsüz bir şey söyliyeceğim. silme mesajımı. ama test etmeden sunucuyu açıyorsun etkinlik saati millet dc oluyor giremiyor. girenlerin üzerine de sw yi kapatıyorsun. Değişim şart
Gene res geldi jr gelcekmi
genıe kullan cash harca:) mantık o :))
Neden mevcut problemler hakkında çalışmalar yapmıyorsunuz ?
1. Oyun yönetimi doğal bir refleks olarak gelir arttıracak bir hamle yapmış. Hayırlı olsun
2. Kupon kazanılabilecek saat aralığı herkesin işten döndüğü ve oyunun başına geçtiği aralık, serbest olması belki daha iyi olurdu.
3. 2 paket genie 1 adet Box' dan daha pahalı değil mi ben mi yanlış hesaplıyorum? Kimse Box kazanayım diye açmaz, sadece hali hazırda sürekli açanlara ek bir gelir olur.
4. 2 saat aralıksız hangi slotta genie açabileceğiz, illegal yazılım kullananlara karşı nasıl savunulacağız aklıma takıldı.
5. DC olduğumuzda süre sıfırlanacak, DC sorunu nasıl olacak.
I Love etkinliği için teşekkürler. Görev sıfırlama veya daha önceki 100M günlük görev gibi görevler faydalı ve güzel oluyor.
dc yedik . Daha güncelleme yapılalı birkaç saat olmuş ve jr'deyken dc yedik. Bu kaçıncı dc ! Bir telafi yok mu?
Telafi ödüllerini verin bari. Kazanabileceğim jrden birşey alamadım. Herkese 2 silvery gem gönderin
Arkadaşlar genie açar mısınız ayıp oluyor güncellemesi gibi olmuş sanki.