ne demeye getiriyosun aynı senin durumda oldugu gibi felan ? cash kodları felan var diyorum anlamıyomusun?
RİCA EDİYORUM 1 TANE YETKİLİ İLE GÖRÜŞEYİM , hobby3432 GİBİ GENÇLERİN ELİNE DÜŞMEYEYİM..
Printable View
ne demeye getiriyosun aynı senin durumda oldugu gibi felan ? cash kodları felan var diyorum anlamıyomusun?
RİCA EDİYORUM 1 TANE YETKİLİ İLE GÖRÜŞEYİM , hobby3432 GİBİ GENÇLERİN ELİNE DÜŞMEYEYİM..
RyuunosukeMiyosaki kardeşim bana bi yerden ulaş ben sana bütün herşeyi açıkça söylücem şimdi kullanıcı bilgilerini heryerde açığa vurmamak için herhangi bilgi yazmadım ama hatırladıgım şeyler var lütfen bana bir ulaş
malesef bence de hic sansiniz yok
zaten su an oyun ortamina gore, hele hele de eski bir serverda 80 lvl bir karakterin pesinde kosup ugrasmanin da hic bir anlami yok
bosuna kendinizi yormayin derim.
su an eski sw lerda oyun ici itemler zaten almis basini gitmis.. 2007 de chariniz "diyelim ki" saglam bile olsa
bugun ardream charina bile kesilir.
lvl diyorsaniz.. zaten 10 gun surmez 80 char kasmak exp pre ile
kardeşlerim ilk göz ağrımız oldugu için aynen sizinde buyurdugunuz gibi şuan çok değersiz olsa bile bendeki değeri pahabiçilemez çok gurur duyardım o çardan o zamanlar.
sizleri seviyorum kardeşlerim karakter satın alıp başlanabilir hak verdim. eğer benim olanıda alabilirsem çok güzel olur yanlış hatırlamıyorsam bayağı param vardı üstümde. 9hb iron set sos felan satmıştım ticaretle çok uğraşırdım az az para kazanırdım onuda cafede arkadaşlara verirdim item almaları için yav üstad geri alabilirsem çok memnun olucam çok sevinicem neyse sağolun..
bakin biz burada surekli gordugumuz olaylara istinaden konusuyoruz.
soyle diyeyim.. eger ki ben yinede sansimi deneyeyim diyorsaniz.
yeni bir hesap acin, cash ini cekin, oradan ticket atip ilgili hesabiniz ile ilgili tum bilgileri verin.
ikna olursa yonetim acarlar..
pek sans vermiyorum tecrubeme dayanarak, ancak imkansiz da demiyorum.
secim sizin.
bol sans
kardeşim yetkili arkadaşla bi contact kurabilirsem süper olacak inanıyorum açılacak çunku karakter benim kardeşim sadece uzun zaman giremedik o kadar elimde cash kodları felan var ne zaman yüklendikleri yazıyor premiumların ne zaman yüklendikleri yazıyor