Şuan yeni server gelse önce 4 sunucu birbiri ile birleşecek sonra dryads ile gibi gözüküyor bundan öncekiler öyleydi ondan yazdım :D
Printable View
Minark da düşündüğün kadar kötü değil :D 10 kez tekrar oyuna başlasam Minark ve Destan dışında oynamam. Bir Pandora'da oynadım onda da ittifakından mafyasından illallah ettirdiler.
Çok bencilce bir düşünce. Oraya başlayıp yatırım yapan ne olacak? TL ile alışveriş yapmasaydı diyip geçmeyin. PUS eşyası var, emek var daha birsürü şey var. Felis yalnızca Agartha ve Pandora ile birleşebilir. Dryads'ta çok +10 silah +9 dragon set v.b. var Felis'in yarışması olanaksız. İyi olan serverı öldürdü demişsin de oradakiler de insan oradakiler de oyuncu. Şimdiye kadar kimsenin hakkı yenmemesi için ne gerekiyorsa o yapıldı.
Benim fikrim son sunucuları daha işlevsel hale getirmek ve bu swlerin arkasında durduğumu göstermek için felis+zero ve pandora+agartha birleşmesi yapardım. Zero felis in açığını kapatır. Pandora ve agartha hemen hemen 2 eş sunucu gayet tatlı olurdu. Yeni sw hamlesi beklentilerine karşı da bu serverları öldürmemek için bu kararın arkasında durduğumu belirtecek argümanlarla sunardım.
Dayı pus eşyası Zero'da ne kadarsa Oreads'ta da Destan'da da aynı fiyat. Ne saçmalıyorsun ? :D
TL ile alışveriş yapmasaydı demeyeceğim ama senin düşünceye göre Felis'teki adamın yatırımı yatırım da Agartha ya da Pandora'daki adamın yatırımı yatırım değil. Niye ? Felis'teki adamın özelliği ne ? Felis'i sen gidip de canlı olan Pandora'ya ya da Agartha'ya katarsan oralardaki adamların yatırımları %50 oranında düşerken Felis'ten gelen adamın yatırımı değer kazanacak.
Bencil olmam için beni ilgilendiren konuda sadece kendimi düşünmem gerekir. Zero'da oynuyorum diğer serverlarda bir charım veya itemim yok. Ama ben sizin gibi bencilce "sadece benim eşyalarım değer kazansın da para kazanayım." düşüncesiyle değil empati yaparak düşünüp bunu belirtebiliyorum.
Felis'in birleşmesi için şartları en uygun server Dryads'tır. Zaman farkından yakınıyorsanız Manes-Olympia ve Rosetta'nın içindeki serverlar arasında çok daha uzun süre farkı vardı. Canlı serverla gidip de ölü, değersiz serverı birleştirirsen ancak canlı olana zarar vermiş olursun.
Felis jr bitisinde cz ye ciktim oldukca kalabalikti server olu felan degil.
Hayatımda daha kötü bir açıklama görmedim şakasız bak, Dryads - Felis ne alaka şaka mısınız siz, +10 itemden geçilmeyen serverle daha 1 sene önce açılmış tek +10 itemi +10md olan serveri birleştirmek nedir, şakaysa komik değil, değilse durum daha vahim hiç komik değil, klavyeden random tuşlara bassam daha mantıklı bi öneri çıkar ;)
Birincisi tek +10 md yok o serverda. Daha 2. haftada 3 tane +10 md vardı o serverda. İtemler +10'dan ileri gitmiyor kardeş yani yanmış ve sayıları 1'e düşmüş olması imkansız.
İkincisi sayısız +15 +16 raptor var. Zero açıldığından beri en kalabalık server ve o serverdaki itemin yanından bile geçemez hala. Aynı şekilde +9 setler falan gibi itemler de o serverda hala daha fazla diğerlerine göre.
Oynadığın ve başka bir serverla birleştirilmesini istediğin serverdaki item durumundan haberin olmadığını düşünmüyorum. Bence kötü niyetle yazıyorsun bunları. Dryads'ta yüksek seviyeli item fazla diye Felis'le birleşmesini saçma buluyorsun ama aynı şekilde Felis'te yüksek seviyeli eşyalar fazla olduğu halde az olan serverlarla birleşmesini mantıklı buluyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...