Lagdan kaynaklıdır heralde o dediğin internetten kaynaklı
Lagdan kaynaklıdır heralde o dediğin internetten kaynaklı
Sorunun oyun kaynaklı olduğunu açıkladılar lakin konuyu çözme gayretleri hiç denecek kadar az. İletmişler bekliyoruz. Aylar oldu bekliyorum. Yeni cihaz aldım oyunda duramıyorum gatelerden geçemiyorum. Tamamen ilgisizlik başka açıklaması yok. Yayıncı yapımcı mevzusuna giriyorlar hemen. Bir kere ilettik demekle olmuyor devamlı devamlı devamlı iletmezsen bakmazlar. Bizim GM'ler bu konuyu görünce ortaya bile çıkmıyor. Discordda soruyorsun moderatör oyunu sil yeniden yükle falan diyor. Herkes birbirinden kopuk. Geçenlerde moderatörün birisi genel bir sorun yok gibi diyor. O zaman biz ne yaşıyoruz desem biliyorum discorddan atacak. Eleştiriye karşı hiç ama hiç açık değiller malesef.
Bende bıktım bu olaydan 1 saat pk atıyoruz oyundan atıyor
Ben CZ ve Moradona ışınlandığım an oyundan atıyor. Bıktırdılar ne açıklama var, ne takip edebiliyoruz. Aylar önce ilettik diye minik bir discord açıklaması vardı öyle kaldı. Soruyorsun henüz bir gelişme yok diyor mod arkadaşlar. Herhangi bir GM'nin bu konulara hiç cevap vermemesi aşırı sinir bozucu. Bu konulardan özellikle uzak durduklarını bariz görebiliyoruz.
13500 , 4050 alıp en basit KO oynatamıyor olması bu devirde gülünç. Denemediğim yöntem kalmadı. Baksana kaç sayfa konu var bir Allah kulu ilgilenmiyor. Yeminliler sanki oyundaki sorunlarla ilgilenmek yerine genie ölen karaktere takılmasında farmcılara zeval gelmesin, 83 kasan kalmadı taksicilere ekmek kapısı yaratalım güncellemeleri kovalıyorlar.
aynı şekilde bende de böyle olmaya başladı
çok bir beklentiye girmenizi tavsiye etmem. buglu royale kalkar buglu manes gelir. buglar da fixlenmez
uzak masa ustu yuzunden hepsı onu engellıyecekler dıye ağır bozdular oyunu tebrıkler ntt
Bu konuda benim yaşadığım sıkıntıyı anlatayım belki çözüm için bir nebze yardımı olur..Hem tp mage hem asas oynuyorum..Asas ile oynarken bu Legend kill Sapphire kill sesleri çok duyuldugu için ''sesleri kısman hiçbir fayda sağlamıyor'' max 1-1.5 saat içerisinde oyun tamamen şeffaflaşıyor bunun neticesinde oyunda farklı buglar da gelişiyor minör basıyor mana gidiyor 60 hp dolmuyor veyahut mana ya da hp pot bastığında pot cooldowna giriyor ancak hp ya da mp barına etki etmiyor..Tamamen aynı pc ile tp mage oynadığımda ise çok uzun sürelerde bu olay gelişiyor 6-7 saat sonra oyun şeffaflaşmış oluyor.Şahsi kanaatim bu ''Narration'' ile oluşan bir sorun.Oyun kalitesini çok fazla etkiliyor ve çoğu zaman dc olduğumda tekrar oyuna girmiyorum bile acil reaksiyon alınmalı gerekirse bu ''Narration'' eklentisi sorun çözülene kadar kaldırılmalı