Originally Posted by
Parkie
Merhaba, hum4ngangsta
Ben browse tabanlı x şirketinin türkiye support ve Team Leader sorumlusu olarak 3 yıl hizmet verdim. Bu işlerin içerisinde olan bir kişi olarak size tüm samimiyetimle şunları söyleye bilirim. Knight Online World oyun yapımcıları sadece tek bir birimden ibaret değildir. Uzun bir yıl uzak kaldım knight online world oyununa ve oynamayıda pek düşünmüyorum açıkcası. Şimdi sizin gibi yüzlerce, binlerce (Ticket) atan mevcut. Yeni karakterler vd. güncellemeler vb. konularda söyleyişlerin olmuş. Bu süreç doğrultusun da Yetkililerin çok fazla yoğun olduğunu bilmen gerekir. Support bölümüne ticket atacağınız zaman "Kısa, Öz, Anlaşılır" olmasına özen göstermelisin ve Yalnızca tek bir bilet atmalısın. Hafta sonu atılan ticket zaten haftaiçi yani mesaai saatine kadar yanıt alamazsın. Orada çalışanların da bir sosyal hayatı ve yaşamı mevcut. Bu tip konular da sakinliğini korumalısın sana bir ağabey olarak bunları söyleye bilirim.
Free Games (Ücretsiz) oyun mantığı yalnızca Knight Online World ile sınırlı değil. Bütün oyunlar reklamların da bu ibareyi kullanır. Bir çok fonksiyonu kullana bilmen için, Elbette Premium kullanıcı olmalısın. Zaten ücretli bir oyuna direk bağlanamazsın. Bir çok oyuna nazaran Knight Online World insaflı az da olsa. Elbette her oyun şirketi gibi hataları, kusurları olacaktır. Bu hatalar, kusurlarını sizler güzel üslub ve davranışla dile getirdiğiniz zaman Oyun yapımcıları bu hatalarını ve kusurlarını telafi etmek, sizin memnuniyetinizi sağlamak için Ellerinden gelenin en iyisini yapmak kaydıyla kollarını sıvayıp işlerine bakarlar.
Bazen haksızlık yapmamak lazım. Sabırlı olduğun sürece her konu da başarılı olursun. Biraz olsun sakinleşmen için yazdım.
İyi, eğlenceli oyunlar dilerim.