-
Eukodan uskoya aktarmayı yaptım. İd:haykolikman dı uskoya aktarırken İd:haykolikmann olarak değiştirdim.Ama bir türlü siteden şifre ile giremedim.şifremi unuttum diyorum İd ve email yanlış diyor.Ama İd mi unuttum dediğim zaman yeni yaptıgım İd yi yolluyor.Bu sorunla ilgilenirseniz sevinirim.
Europa serveri = MarilynManson nickli çarım
-
Merhaba SuperSaıyajın
Benım characterım portal bırleşmesınde delete olmuştur ve hala açılma söz konusu değildir ne tıcketlar ne forumda konular actım ama pek ılgılenen olmadı yardımcı olurmusunuz ?
CHARACTER : MAGE
IRK : ORC
ID :LethaLLeviiyosA
SERVER :ROSETTA HELP ME PLEASE !!
-
Durum: Karakter Silinmesi!
Server: Europa
Karakter ID: PlayBoySx:AGA:
-
Beklemeye devammmm;
Aynı ID üzerinde ;
Karakter adları : BenzemezKimseSANA, IamAgememnon, JesseWoodsonJames
Server : Rosetta
-
Karakterim entegre işlemi tamamlanmıyor.
27 eylülde forumların birleşmesiyle oyuna getirilen entegre olayını yapmaya çalıştığımda girdiğim id lerin hiç birini kabul etmiyor . Yaklaşık 2 aydır sorunun düzelmesini bekliyorum .Sizinle birkaç kere ticket yoluyla iletişime geçtim ama sonuç alamadım .Lütfen bununla ilgilenirmisiniz . Oyuna ve siteye giriş yapamadığım için de arkadaşımın id siyle size yazıyorum.
Oyuna giriş id si: komutanlogar
karakter adı: XiuhtecuhtL
server: rosetta
steb 2 de aldıgım hata you cant use denied charakters hatası.
Mümkünse entegre işlemini siz yapıp benim mailime yeni id mi yollayabilirseniz sevinirim.
Read more: http://forum.nttgame.com/forum/showt...#ixzz2jzKD89br
Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial Share Alike
Follow us: @KnightOnline on Twitter | 362397760484902 on Facebook
-
Merhaba.
' farklı ID de hem usko hem euko hesaplarım vardı usko hesaplarım mevcut fakat euko karakterlerim yok..
ID:powerbursa17 uskoda banlı karakterimin Id si Eukoda aynı hesap vardı fakat silinmiş tamamen gözükmüyor..
Id:powerbursa Uskoda ki karakter duruyor Aynı Id ıle eukodaki krakterler ortada yok.
-
...
Bendede hala sorun devam etmekte 30 günü geçmesine ragmen entegre işlemi yeni id e taşınmadı karekter taşınan id le oyuna girdigimde yeni karekter acma ekranı geliyor eski id le oyuna girebiliyorum ama siteye girmiyor trade blocklu pazar acılmıyo pus açılmıyor ilk attıgım ticret e cvp geldi sorunun farkındayız en kısa zamanda düzeltecegiz diye ama 1 ay gibi bi süre geçti hala düzelmedi
ID: cano1617 eski
-
Sunucu: Rosetta
Karakter: LethaLMissMiinnetSiZ
SORUN DEVAM ETMEKTE
-
27 eylulden beri usko hesabim blocked. Hesap cakismasi oldu. Portalden gecis yaptim yeni hesap İD olusturdum ama ne usko ne euko karakterim var ortada.
Server: atlantis
Eski hesap id: eu#h4run06be
Yeni hesap İD: harun2607
Charecter: IIxHUNTERxII
-
Merhaba SuperSaiyajin
Benım Characterim Portal Birleşmesinde Delete olmuştur. Portal Bırleşmesınden bu yana beklemekteyim . Characterim hala aktif olmamıştır.
Baana bu konuda yardımcı olurmusunuz ? Cok rica ediyorum İyi çalışmalar.
Server :Rosetta
Character Id:LethaLLeviiyosA
Portal Bırleşmesınden Oncekı Id : wallcot23
Portal Bırleşmesınden Sonrakı Id :qwertyoh355
Characterim Şuan oyuna gırıyorum ama character seçme ekrani geldıgınde characterim yok delete durumda yardımcı olurmusunuz?