gaming center internet kafe yurt hepsi yalan cep telefonunla istediğin yerden bağlanırsın hemde paket yemez
Printable View
gaming center internet kafe yurt hepsi yalan cep telefonunla istediğin yerden bağlanırsın hemde paket yemez
Bir hata olup olmadığını merak ederek detaylı bir inceleme yaptım, direkt olarak illegal hesap ile oyun içi takaslarınız var. Tesadüf olma ihtimalini ortadan kaldırıyor bu bilgi.
kanıt istiyorum ne alınmış ne verilmiş. öyleyse eğer karakterimde full item olması lazım charda pot parası bile yoktu be tptciden para aktarıyor olsam kendi charımda para olur item olur charda içmeye pot yok pot girip akşam jr çıkışı gem kırıyorum sadece chaotic generator mü oluyor tpt
Elimizdeki kayıtlardan aynı ip de aynı zamanda oyunda olduğunuzu ve illegal oyuncu ile aranızda takaslar olduğunu görüyoruz forum üzerinden size bir kanıt paylaşamam ama hayır benim bir ilgim yok diyorsanız müşteri hizmetleri bölümümüze bilet gönderebilirsiniz.
diğer odada var olan illegalite akarken bulunduğu odada pazar yapan , akşam jr lerinde oyunu oynamayı hedefleyen kullanıcıları kanser eden , ve sonra bütün gün illegalik ile kastıklarını '' legal'' hesabına aktaran kullanıcı mı oluyor şimdi bu ?
trade etkileşimi demiyor
aktarım diyor
eşya satın aldın diye değil açıklayamacağın nakit hesabına girdi diye ban yedin
yani koxpersın hakettin