Printable View
merhaba dun dc pre aldım bianda bugun ban yedim sebebini ogrenebiilirmiyim daha once ban yedim fakat o zaman hak etmiştim ama bugun ne oldu bilmiyorum biri lütfen bi cevap versin heryere yazdım cevap veren yok @Patheoz
gm tarafından banlandı diyor rica ediyorum birisi bişey söylesin ban neyden ban niye ban birisi bişey söylesin
İllegal yazılım kullanan hesaplar hakkında cezai işlemler uygulandı, eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız destek bölümüne bilet atabilirsiniz.
Tekrar giriş yapmayı deneyebilirsiniz.
İllegal yazılım kullanan hesaplar hakkında cezai işlemler uygulandı, eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız destek bölümüne bilet atabilirsiniz.
TPT IP MATCH: Illegal hesaplar ile aynı ip üzerinde bulunulduğu için süresiz hesap kapatılması.. eger bu konuyla alakalıysa daha önce cezasını cektim zaten daha önce ban yemiş charla aynı ip den oynuyorum diyemi banlandım şimdi şaka mı bu ?
tekrar giriş yaptım tpt sorunu düzelmiş fakat hapisten cıkardıgım kakater tekrar hapiste bunu nasıl yapıcaz ?
@Patheoz CR'de ilgilenilecek dediğin rapora hala işlem yapılmamış geçenki adamı banlatmam 17 gün uğraşmamı 3 5 kez tartışmamı gerektirmişti. Bu da 1 hafta oldu 17ye mi tamamlayacağız bunu da hocam ?
bilet aldım fakat oradan cevap gelmedi ? daha detaylı bilgi nasıl alabilirim .. süresiz mi ban tam gerekcesi nedir bilet atıyorum cevap alamıyorum ?