O yüzden elimizde ki cs leri satmıyoruz :) önümüzde ki hafta oyun içi takasla güzel itemler alabliriz :)
Printable View
O yüzden elimizde ki cs leri satmıyoruz :) önümüzde ki hafta oyun içi takasla güzel itemler alabliriz :)
Merhaba,
Resmi bir açıklama gelmeden böyle bir şey olmasının olanağı yok arkadaşlar. İlk gün fazla çıkmasının nedeni çok sayıda kutunun kırılmasından kaynaklıydı. Gelen küçük yama ile bazı arkadaşlar kendi aralarında çıkardığı "Oranlar için geldi bu yama" muhabbetinden sonra kırma sayısında azalma olduğu için şuan fazla bir şey çıkaran görmüyorsunuz. Resmi açıklama yapılmadığı için oranlarda herhangi bir oynama yoktur.
İyi eğlenceler.
vurgunu vuran vurdu bu saatten sonra oran düşer ise kimse satın almaz oran düşmeside saçmalık olur
oranlar düştümü bilmem ama 5 tane kırdım. sonuç totalde 1 gb etmeyecek item. yani değmez .... yada bende bedevi şansı var
Ben daha kırmadım. :) Oranları konusunda resmi bir açıklama yapılmadı. Benim arkadaş 3-4 tane silver gem kırar sos ve hero gibi droblar alırdı ben ise 40 tane silver kırardım hep çöp itemler. :) Yani buda buna benzeyebilir. Bu işler şanstır.
alıcam 20 tane kırdırıcam ama öyle bir izlenim yaratıldıki sanki seri neck,cs atıyormuş gibi herkes kırdırdı kaç kişiye cs,neck çıktıki tamamen şans işi adam 3 tane kutu alıyor daha ilkinden cs çıkıyor,10k cash alıyor drop yok o yüzden şansına güvenen kırdırsın derim