Oyunun içine siz ediyosunuz hileyle bilmem neyle, banlanınca da yaygara koparıyorsunuz. Oh iyi oluyor beter olun.
Oyunun içine siz ediyosunuz hileyle bilmem neyle, banlanınca da yaygara koparıyorsunuz. Oh iyi oluyor beter olun.
Tpt x İp match nedİr ?
Hİle kullanilmiŞ bİr karakterle ayni İp Üzerİnden oyuna gİrmek belkİde ayni pc Üzerİnden oyuna gİrmek yanİ o karakterle hİle kullanilmamiŞ
ev arkadaŞimin Üst komŞumun mesaİ arkadaŞimin veya İnternet cafe de havalİmaninda baŞka bİrİ yÜzÜnden belkİde tanimadiĞin bİrİsİ yÜzÜnden karakterİn banlanmasi emeklerİn hİÇ olmasi hİÇ adİl adaletlİ bİr Şey deĞİl...
Yazının tamamını okuyacaktım ama ilk yanlışını görünce okumaya gerek yok dedim.
Hesabını arkadaşına verenler ban yemiyor. Şifre/hesap paylaşımı yapılan hesapların müşteri desteği hakkı elinden alınıyor. Yani sen hesabını arkadaşınla pokenle artık her neyse paylaştın hesabın ban yedi ya da soyuldu. Ticket sisteminden hiç bir şekilde destek alamıyorsun.
Yasak olan şey hesabın satışıdır.
Az önce chaosda etmedik küfür bırakmayıp alt+f4 çektim.Chaos sonrası foruma girer banlanıp ağlayan koxpçu veletlere gülerim.Bide aklı sıra herkesin karakteri tehlikede diyerek ilgi çekmeye çalışmış.Adam gibi oynamayı öğrendiğiniz zaman ban yemezsiniz.
Bu oyunu 2003 veya 2004 ten beri oynayan biri olarak 1 kez bile ban yemedim. Oyun kurallarına uyduğun sürece hiçbir zaman haksız yere ban veya hapis cezası almazsın. Haksız yere ban yazanların hiçbirinin masum olduğunu düşünmüyorum.
Asıl kendisini çok zeki sanan ama lq düşük 15 yaşındaki çocuklar yüzünden gelişme olmaz.Yok kuzeni kullanmış,komşusu ile aynı interneti kullanmış ip ban yemiş,arkadaşının pc sinde varmış vs... Adam bir makine ile pazar yapıyor diğer makinede koxp ile akıyor.İp ban yiyince maradonda pazar yapıyodum banlandım bilgisayar temiz diyor.Başkasıda aynı ip kullanıyor belki o kullanmıştır diye savunma yaparak milleti salak sanıyolar.
kim durduk yere ban yemıs? kimse yemiyor durduk yere banı. herkes acıyor koxpu. banlanınca da neden banlandım. yüzsüzlük yapmaya geliyorlar. çoğuna khenarth zaten cevap bile veriyor şuradaki dosyadan dolayı diye. hapse girenlerin %99u da makro maus kullanıyor. sonra sucsuzdum diyor. geçen bir yayıncı da aynısını dedi. banım acılsın çünkü ben çok izleniyorum falan filan. üstelik başta inkar etmişti. tekrar banlanınca kabul etti. en son dedi ki herkes kullanıyor. başta neden yalan söyledin o zaman? sonradan neden herkes kullanıyora cevirdin o zaman? kimse durduk yere ban ya da hapis yemiyor.