Rica ederim, umarım en kısa sürede sunucuya giriş yapabilirsiniz.
Printable View
Rica ederim, umarım en kısa sürede sunucuya giriş yapabilirsiniz.
Serverler dolu ise yeni server bekleyen arkadaşlar hep hüsran :D
4. Sırada ben iftardayken dc olmuş ve path gelmiş oyuna :(
Belli bir süre bekledikten sonra dc yiyeceksin boşuna uğraşma res bekle ntt hazretleri seni anca öyle sokar
Ha bu arada resten sonra servera girdim diye sevinme 2 dk sonra dc yiyebilirsin
10 gün bile bekleyebilirsin premiumluların giriş önceliği var istersen 4 yıl bekle unutma 15 dk ekranda beklersen girdiğinde karakterin dc vericek dostum premium al diyo oyun kısaca sana
O sıra adil işlemiyor. Misal sırayı tekrardan başlattığında 30-40 gibi bir sayı sayar. Saatte 10 sıra falan aşağıya iner. Yani mantığa göre 10 tane premiumsuz oyuncu oyundan çıkmış senin sıran öne kaymıştır. Lakin durum böyle değil. Sıra -10'un altına indiğinde 2-3 saatte 1 kişi inmeye başlar. Son 4-5'de ise kesinlikle dc verir. Uzun lafın kısası manes ve destan 2 serverlarına 7 gün de beklesen premiumsuz giremezsin. Ya resi bekleyeceksin ya da premium alacaksın.
preniumsuz oyuncu limiti neden olur sw nin bir kapasitesi vardır kapasite dolunca sıra beklersin veya almaz oyuna ama prenıumlu prenıumsuz ayrı ayrı limit çok saçma bir uygulama ayrıca manes destan gibi sunucularda 1 sunucularda pazar kurulamaması preniumsuzlara pazar imkanını tamamen kaldırıyor destan ve manes sunucularına 1 de pazarkurulsun yada pazar kurulabien ek sunucu açılsın
Mecbur premium alacaksın başka türlü zar zor girersin hatta giremezsin bile :D