Şu Gordion'a bunu diye diye bomboş bir server oldu toplayan topladı zaten sunucuda adam yok şaşırırsın ki itemde yok.
Printable View
Manes de oynadığına emin misin ?
Pazarı en güzel olan serverler arasındadır. yorumundan merak ettim de hangi item 2 3 gün pazarda bekliyor eğer fahiş bir fiyat degilse ?
Hem de slot kavgası olayına yer edinirsek Bf lerde ki slot kavgasindan bahsediyorsan cok normal bir durum güçlü güçsüzü ezer mantık basit.
Eger cardinal vs. gibi moblardan bahsediyorsan elbette ks atma slot kavgası felan olması normal serverin senin olmasini bekleyemezsin.
Manes de başlayabilirsin eğlenceli bir server ve oldukça aktif.
Aslında bana göre her serverda oynayabilirsin eski serverlerin avantajı artij oturmuş kaliteli oyuncuları olduğu için oynanabilir yeni serverlarda ise kalitesiz oyuncu fazla(yanlış anlaşılmasın )
Bana göre destanda daha seviyeli insanlar var gibi ama hard bir server İtemin olması lazım bazı itemler kaç yıllık server olmasına rağmen manesten daha pahalı olympia da itemler ucuz czde human tarafı daha çokmuş yeni bir server açıldığında olympia nın kaybedeceği birşey yok gibi yeni server açıldıktan 2-3 ay sonra manesle birleşir gibi olympia