Oyun yönetimi ve gmlerin gerekli araştırmaları yapip madur kardesimize geri dönüşüm yapip adaleti temin edeceklerine inanıyoruz. Bunun en kısa surede çözülmesini arz ediyoruz.
Printable View
Oyun yönetimi ve gmlerin gerekli araştırmaları yapip madur kardesimize geri dönüşüm yapip adaleti temin edeceklerine inanıyoruz. Bunun en kısa surede çözülmesini arz ediyoruz.
Öncelikle geşmiş olsun. Bu şahıs somestr tatili etkinlikleri var diyerek insanları dolandırıyor. Sizin hatanız ise malesef böyle şeylere kanmak. Bugün arkadaşımda bu kişi tarafından +2 ve +3 rolleri soyulmuştur lakin itemler kilitli değildi ve otp yoktu. +9 Chitin set vb. itemler kilitli olduğu için alamamış. Her neyse gerekli bildirimi Cheat Reports'a yaptık. Mail adresine 200 tane 3-4 dakika içinde geçici şifre gelmişti. Biz maili zar zor değiştirip karakteri ve bazı itemleri kurtardık. Arkadaşım bu adamın pm attığını söyledi. Bende pm atıp biraz vicdan dersi verirken aldığım 2 tane fotoğraf. Yetkililer Biran önce böyle karaktersiz bir kişiyi cezalandıracaklardır. Umarım sizde böyle kişilerin basit oyunlarına gelmezsiniz. Tekrar Geçmiş olsun.
http://i.hizliresim.com/A5M1Zr.jpg
http://i.hizliresim.com/NrBZEO.jpg
Öncelikle geçmiş olsun bizim bir abi de mail kaptırdı onunkide Hotmail Di ama onun pc sine keylogar girdi. Bizim abide dava açtı ama oyuna değil Hotmail açtı özel dosyaları silmek ve kullanmak dan tarzı bir tazmaninat davası açıldı en son Windows giren Ada'mın log ip sini verdi ve tespit edildi o iyi bir sonuç aldı büyük bir olasılıkla Bayadır görüşemedik.. Keşke mail gmail yapsaydın ve mail koruma yapsaydın inşallah böyle kötü bir olay kimse nin başına gelmez son olarak bizim abiyi soyan Adam pc sini kontrol ediyordu büyük bir olasılıkla aynı olay başına gelmiş pc ni bilişim suçlarına götür..birde şöyle bir sorun var eklemek istiyorum oto bot var diyor Otp için Otp 10 kere yanlış girildiğinde bloke olması lazım değilmi sanki öyle birşey vardı Char mail alsınlar Otp giremezler diye düşünüyorum..
belki bi gm bi yetkili ilgilenir yardımcı olur umuduyla actım konuyuda ticketlarda derdimizi anlatamıyoruz muhattap bulamıyoruz benim malım helal ve helal mal geri gelecektir inşAllah.
valla kardesim inşallah birisi yardımcı olur bence hersey ortada ama bizim elimizden birsey gelmez umarım birisi derdine derman olur
ayrıca ksclerde ismi gecen sahıs senin gibi bir kac kisiyi daha hacklemis insanları magdur etmeye devam ediyor birinin bir dur demesi lazım artık