bende bu arkadaşı tanımam etmem ama doğru yönlendirme yapıyorsa ne zararı var ki?
Printable View
bende bu arkadaşı tanımam etmem ama doğru yönlendirme yapıyorsa ne zararı var ki?
Sanırım sıkıntı şurda arkadaş uyarırken ikaz ederken üslupta emrivaki olunca ters tepki aldı biraz daha yumuşak bildirirse (yanlış anlaşılmasın:)) sanırım bu kadar sıkıntı çıkmaz:)
Robotik cevaplar verince moderatörler gibimi davranmış oluyoruz :) Kardeşim ne alıp veremediğin var bu adamda. Boşver uğraşma, adam yardım etmeye çalışıyor :)
Beyler Bu Arkadaş Kendini Mod Zannediyor Bu Yardım Etme Değil Bu Arkadaşın Yapmaya Çalıştığı Şey Mod Olmak İçin Forum Kurallarını Herkeze Hatırlatma Kendini Mod Zannetme Havasında Bu Şekilde Davranmaya Devam Ederse İleride Mod Olabiliceğini Söylemiş Birisi Arkadaş a Sanırım Daha Öncedende Vardı Aynı Bu Şekilde Birisi Başarılıda Olmuştu Birgün Forum a Girdiğimde Mod Seçilmişti Şimdi Hedefinin Bu Olduğunu Düşünüyorum Şahsen Ama İnsanın Sinirini Bozan Bu Forumda Mod lar Varken Başka Birisinin Gelip Buraya Konu Açamazsın Bu Font u Kullanamazsın Demesi
Kişiler hakkında suçlama yaparken bunu destekleyecek kanıtlar sunmanız gerekmektedir.
Dipnot: Şimdi bende mi mod gibi davranır oldum? Bi konuda bana açın :)
SPYMOD ON: Kelimelerin ilk haflerini sürekli büyük yazmanızdan dolayı sizin destan bölümünde "yapılmaya çalışılan algı operasyonu" adlı başlık altında 3 adet multi hesap açıp kendini yan hesaplarıyla destekleyip haklı çıkartmaya çalışan insan olduğunuz kanaatine varmaktayım. Tabi bu benim kendi şahsi kanaatimdir. Kanıtlanmadığı sürece herkes masumdur. Tabi dediklerim doğruysa ve siz de itiraf ederseniz başka. :) Son olarak merakımdan soruyorum.. O konuyu açan şahıs sizmisiniz?
Konuyu Açan Arkadaşla Alakam Yoktur Asıl Hesabımın Adıda HARDER Arama Bölümünden Aratabilirsin Bu Hesapla Forumdayım Cünki Karakterim Kapatıldı İtem Değiştirmek İçin 6 Gündürde Beklemedeyim Kısacası Forumda Yeni Değilim Ama Evet Bu Şekildeki Yardımcı Olmaya Çalışan Arkadaşlar Sinir Bozucu Oluyor Tamamen Çıkarcı Olarak Düşünüyorum Bu Forumda Herkez Neyi Nereye Açıcağını Biliyor Cr ye Konu Açıp Cevap Alamayınca Çoğu Kişi Genel Sohbetten Medet Umuyor Bende Bu Şeyleri Yapıyorum Çoğu Zaman Ticketime 6 Gündür Cevap Verilmedi Genel Sohbet Bölümüne Konu Açtım Mesela Ama Bir Mod un Değilde Böyle Birisinin Gelip Uyarıda Bulunması İnsanı Sadece Sinirlendiriyor Bilmem Anlatabildimmi Ayrıca Baş Harfleri Büyük Yazmam Tamamen El Alışkanlığıdır Bütün Yazılarım Bu Şekildedir Arama Bölümünden Arayıp Bakabilirsin :)
Bunu Kimin İçin Dediğinizi Anlayamadım...Benimle Alakalı Olarakta Söylüyorsanız Sadece Tek Bir Hesabım Var...O Hesabımda Bu...Eğer Forumda Yazdığım Yazıların Tamamını İncelerseniz Sürekli Baş Harfleri Büyük Kullanan Biris Olduğumu Farkedebilirsiniz...Bunun Sebebi de Sürekli Şirket İçi Mailler de Bu Şekilde Yazdığımız İçin...Yani Alışkanlık...Ayrıca Bu Başlığı Açıp Arkadaşın Ceza Almasını Talep Etmemizde ki Amacı Size Açıklayayım... Hepimiz Gerek Oyunda Gerek Forumda Legal ve Illegallıgın Ayrılabılmesını Isteyen Insanlarız...Yanı Oyunda Yapılan Bır Hatayla Forumda Yapılan Bır Hata Arasında Fark Yoktur...Herhalde Hepımız Bunun Bılıncındeyız...Gerek Oyunda Olsun Gerek Forumda Olsun Kurallar Nettır... Ve Forum Kurallarında Soyle Gecer....
Forum Kuralları Madde 5
"Knight Online forumlarında üyelerin kendileri yetkili gibi göstermeleri, diğer üyeleri bu şekilde uyarmalarına izin verilmemektedir. Bu yetkiye sahip sadece forum moderatörleri ve oyunun yetkili personelidir. Bu tarz yaklaşımlarda bulunan kullanıcılar uyarılacak, uyarının dikkate alınmadığının ve devam edildiğinin tespit edilmesi durumunda forum moderatörleri veya oyunun yetkili personeli tarafından süreli/süresiz forumdan uzaklaştırılacaklardır."
Bu Dogrultuda Bu Arkadasın Forum Moderatoru Olmadıgı Halde Bu Sekılde Yaklasımları Olması Insanları Rahatsız Etmektedır...Olay Tamamen Bu....Ben Sahsen Forum Moderatorlerı Bır Baslık Acsam Bu Arkadasın Forum Moderatoru Sekılnde kı Konusmalarından Rahatsızlık Duyarım....Bılmem Sız Ne Dusunursunuz....
Saygılar...
Arkadaşlar sizi suizan altında bırakyısam özür dilerim. Ben sadece son zamanlarda başıma gelen bir olaydan dolayı şüphe duyduğum için kelimelerin baş harflerini büyük yazan sizmisiniz diye sordum. Kimsenin üzerine alınmasına gerek yoktur. Hiç bir şekilde kimseyi suçlamak ya da zan altında bırakmak istemem. Bu konuda sizleri kırdıysam, üzdüysem, hatamı affedin.
Asıl konumuza gelirsek; JonSnow un forumda moderatörler gibi kalıplaşmış kelimeler kullanması ya da yönlendirmesi sizleri rahatsız etmiş olabilir. Rahatsızlığınızı bildirmeniz sizin en doğal hakkınız. Fakat bu durumdan ötürü hesabı kapatılsın ya da banlınsın diye çaba sarf etmek JonSnow adlı kişiyi zan altında bırakmak ne kadar doğru bir düşünce? Bu kadar ağır bir cezanın uygulanması yerine kişinin kendini iyileştirmesi yönünde adımlar atılabilir. Bu açılan konu uyarı niteliğinde olsun ve JonSnow banlanmak yerine kendini iyileştirme yönünde adımlar atsın görüşündeyim.
Nedenini sorarsanız: Bir deyim vardır "iyilik yaparsın, kabahat bulursun" diye. Burada adı geçen şahıs (JonSnow) insanlara yardım etmeyi amaçlamış ve bu yönde elinden gelen desteği vermek istemiş olabilir. Bunu direkt olarak Mod gibi ya da Gm gibi davranıyor demek doğru bir düşünce ve karar olmaz ki bu yargısız infaz olmaktadır. Sizlerin direk mod ya da gm gibi davranıyor diyerek suçlamanız ve kendi gözünüzde şahısı suçlu bulmanız şüphesiz tek taraflı bir düşüncedir. Aslında JonSnow insanlara yardım etmeyi amaçlarken aklından böyle bir düşünce geçmiyor olabilir.
Bu yüzden bu açılan konu ve yazılan yorumlar ders niteliğinde değerlendirilip, şahısın diğer kullanıcı yorumlarına göre hareket etmesi, kendisinin yapılmasını ya da yapılmaması gerektiğini söyledikleri konularda düşünüp, bundan sonra kendisini iyileştirmesi yolunda adım atması gerektiği kanaatindeyim. Fakat şahıs kendini iyileştirme yolunda adımlar atmayıp ve bu konuyu kendisine bir uyarı niteliğinde kabul etmeyip eski davranışlarına devam ederse o zaman hüküm ve cezai işlemi uygulama yetkisi sayın modlarda ve GM lerde dir.
JonSnow un beraatini talep etmekteyim. Son sözüm budur sayın GM ve Mod yöneticileri..
(Avukatlık ücretini bi ara hallederiz kardeş :D)