Originally Posted by
The_Mechanic
Paramun, brahman slotları kxper slotları mı?? Buna kendin inanıyor musun? Oyuna para vermiş biri hile kullanan birini partysine alacak mı? Bu kadar geri zekalımı bu insanlar? Charlarının banlanmalarını mı istiyorlar da bunu yapacaklar? Saçmalamaya başladınız.
Bossların nerede çıktığını gayet iyi biliyorum. Paramun, brahman slotlarında da çıkmadıklarını iyi biliyorum. Deruvish founder vahşi bir canavar değildir. Saldırmaz. Kaldı ki 1 party paramun partysi daldığında öldürülemeyecek, öldürülmesi zor bir canavar değildir.
Genienin amacı 24 saat a.f.k bırakmak değilse 1 potun bitmesine 5 dk kala diğer potu bas butonu ne anlama geliyor? Zeka gerektirmeyen bu soruyu çözebileceğinizi tahmin ediyorum.
Buradaki dert sadece slota canavar çekilmesini engellemektir. Kimsenin direk 83 Level Reb5 charla oyuna başlayalım diye bir derdi yoktur. Konu bu amaçla açılmamıştır. Sizin emeğinizin, paranızın bir değeri veya önemi yok mu? Yitip giden zamanın bir önemi yok mu? O slota canavarı çekip partynin ölmesini sağlayanın hiç mi suçu yok be adam! Her şey güllük gülüstanlık. Günlerce exp kasalım, biri gelsin canavar çeksin tüm partyi yatırsın expimiz, emeğimiz, paramız boşa gitsin. Bizde buna alkış tutalım ha? Gerçekten sağlıklı düşünemiyorsunuz.
O da bir zevk. Exp kasmakta ayrı bir zevk. Senin yerine çalışan bir işçin varmış gibi düşün. Bunu seven onlarca oyuncu var. Exp kasmaktan zevk alan insanlara direk "83 level Reb5 ile oyuna başlanacak" derseniz onlara küfür gibi gelir. Direk 83 level Reb5 karakterle oyuna başlanması oyunun mantığına aykırı. Biz bu oyunun mantığı değiştirmeye "83 level Reb5 ile oyuna başlansın" gibi şeyler söylemiyoruz ve istemiyoruz da. Bunu siz söylüyorsunuz.
Güncel oyunlara baktığınızda neredeyse tamamının bu söylediğime benzer bir sisteme sahip olduğunu göreceksiniz. Doğada da bu böyledir. Bir hayvanın kendi bölgesi vardır. O bölgeyi işaretler. Oranın dışına çıkmaz.
Teamviewer kullanarak char kastıran varsa da o yönetimin problemidir. Oyuncunun değil. Konumuz yine bu değil. Sürekli başka yerlere çekiyorsunuz.