sistemi ayarlarınla ilgili durum dil tarih bölge tüm ayarlarını kontrol et olmassa farklı bir cd/dvd ile tekrar formatla sorunsuz açabileceksin.sistem saatini gmt atina istanbul yap
Printable View
sistemi ayarlarınla ilgili durum dil tarih bölge tüm ayarlarını kontrol et olmassa farklı bir cd/dvd ile tekrar formatla sorunsuz açabileceksin.sistem saatini gmt atina istanbul yap
Sayın pochette yeni konu açmıştım fakat pek ilgi görmedi..Otp konusunda bir hata daha var..Yurt dışı numaralarına SMSler yarım gidiyor. OTP ID ve Authcode göndermiyor re-send yapıp N-point harcamak zorunda kalınıyor..Acaba bunuda bildirebilir misiniz? Yeni SMS sağlayıcı servis kullanılmaya başlanmış fakat oda çözüm olmadı.
peki benim bi sorum olacaktı yeni konu açamadıgım için buraya paylasıyorum sorunumu benim telefonum çalındıgı için yeni hat çıkardım otp programını yükledim siteden otp kullanıcı kimligi talep ettim 5 cash karsılıgında cashı kesiyor ama telefona mesaj olarak kimligi göndermiyor reset attım otp yi resetledim gene gelmedi 150 cash felan harcadım ama hala 5 cashı alıyor ve bana kullanıcı kimligini göndermiyor ?