-
Merhaba gecmis olsun bu sorunu ilk yasayanlardan biriyim
Ve yaklasik 3 aydir ticket ile ugrasiyorum forumda bayagi caba gosterdim ama ne goren oldu ne yardim eden ticket ile letterdan yollayin yada inventory e koyun dedim orali
Bile olmadilar bana verdikleri tek cevap su sorunla
İlgili genel duZenleme yapinca sizi bilgilendirecegiz diyorlar baskada birsey demiyorlar halbuki tek yapmalari gereken inventory dolu oldugu icin gelmeyen itemi letterdan yollamam yada gorevi sifirlamak ama malesef ilgilenmiyorlar :((
-
-
Rebirth problemi yaşayan oyuncuların listesi hazırlanıp toplu olarak yapımcı firmaya iletilir ve ve haftalık bakımla beraber sorun giderilir. Yaşadığınız problem bugün iletildi ancak düzeltilmesi en erken önümüzdeki Perşembe günü olacaktır.
-
iyi güzel de ben şu an exp kasamıyorum. premium boşuna gidiyor. bu telafi edilecek mi ? diğer görevlerde üzerin dolu olduğunda uyarı veriyor. bu sorun bizden kaynaklı değil. üzerimiz dolu olduğunda uyarması gerekirdi. ben ilk rebirthi basarken farketmedim bile üstüme item geldiğini. dizicik31 adlı kullanıcının konularını takip ettim ve adam 3 aydır sorununun çözülmediğini belirtmiş.
-
geçen gün birisi trafik kazası geçirdiğini söylemişti, yalan habermiş sanırım üzülmüştük, anlayışlı tek gm sen varsın teşekkür ederim..
-
Rebirth sorunu yaşayan oyuncularımızın çoğu görevi teslim ederken üzerleri dolu gidiyorlar, eşyayı alamıyorlar sonra bugda kalıyor sistem. Sistemsel bir problemli yoksa oyuncu hatası mı tartışılabilecek bir konu ama tartışmak gibi bir düşüncem yok:) dizicik31 adlı kullanıcının daha önce iletilenler listesinde kaydı gözükmüyor. Onun konu linkini gönderebilirsen bi göz atalım ikinizi birlikte iletiriz.
Bu perşembe günü problem umarım düzelir, ondan sonra INFOCID'in DİKKATİNE!!! diye bi konu açarsınız forumda, premium telafi işini tekrar konuşuruz. Çok az açılıyor benim için öyle konular :( Şaka bi yana mağduriyet varsa giderilir.
-
oyunun üzerin dolu diye diğer görevlerde olduğu gibi uyarması gerekir.. basit bir olay değil çünkü telafisi güç şeylere yol açıyor. karakter düzelirse tekrar infocidin dikkatine diye konu açıcam emin ol :) 2 haftası boşa gitmiş olucak yoksa prenin..
dizicik31'in konusunuda vereyim arkadaş mağdur olmasın daha fazla
http://forum.nttgame.com/forum/showt...#axzz399YlooHl
-
Arkdaşlarlar konuzu baska biyere çekmek istemem her problem onemli tabiki ve ins maduriyetiniz en kısa zamanda cözülür ama
sayın infocid yakalamışken sormak istiyorum her konu ya ilgi gosteriyorsunuz buglara csw sorunları felankor krowaz bifols hepsine bir cevap verıp ilgileniyorsunuz her konuda bukadar ilgiliyken bu butun sorunlardan eski bir sorun olan archer skilleri nie hiç yokmuş gibi davranıyorsunuz yıllardır bekliyoruz bu sorun duzelsin diye artık bekleyecek sabrımız kalmadı archerlar olarak
-
Okçu skillerini çok önceden ilettik ancak yapımcı firma öncelik sırasına göre çalışıyor. Bu konuyu kısa zamanda bir kez daha gündeme getireceğiz. Umarım güzel haberler veririz.
-
umarim dediniz gibi olur :)