Agartha 3 patladı sanırım, DC oldum tekrar girmeye çalıştıgımda diğer serverlara girebiliyorum A3 10060 hatası veriyor.
Printable View
Agartha 3 patladı sanırım, DC oldum tekrar girmeye çalıştıgımda diğer serverlara girebiliyorum A3 10060 hatası veriyor.
Agartha 3 ??*
Pandora 3 gitti
Z3-z4 patladi
Agharta 3 çöktü. Ekibin bilgisi var mı
Agharta 3 çöktü bilginiz var mı arkadaşlar.
an itibari ile z3 ve z4 patladı
destan 1 dc komple
hergün en az 2-3kere oyun patlıyor artık ne kadar daha böyle devam edecek
zero serverı gene çöktü
millet artık gelip yazmaya bile üşeniyor dc diye
Bdv tıkladık çekmesine 3-5 dk kala falan yarısı dc yedi sayı yarı yarıa azaldı .
Ben dc yemedim ama şansa yani
Arkadaş ne olacak böyle bu iş.
Aktif olarak WoW, BDO, Rust, Apex, CS2 oynamaktayım. Knight hariç oynadığım hiçbir oyunda DC veya lag sorunu yaşamıyorum. Çevremde de yaşayan görmedim.
Konu Knight'a gelince sürekli DC olmamızın tek sebebi, oyunun milattan kalma, artık günümüz şartlarını kaldırmayan eski oyun motoru ve sunucuların kalitesizliğidir. Saydığım diğer oyunların sistem gereksinimleri, harita büyüklükleri ve sunucu yükleri Knight'a kıyasla katbekat fazla olmasına rağmen tek bir pürüz bile yaşamıyoruz.
Bu oyunun remaster edilmesi kesinlikle şart (bakın remake demiyorum, remastered yeterli). Aksi takdirde ne hilelerin ne de DC & lag sorunlarının önüne geçilebilir. Başka çaresi yok.
Dc sorunu hala devam ediyor sayın yetkililer 20dk oyunda duramıyorum oyuna girdikten 15 20dk sonra 10053 veya 10060 hatası verip dc veriyor
yine dc yine dc yeniden dc...
1 saattir 2 kere dc oldum zero8'de, 10053 hatası yazıyor
Bu şaka mı ya yemın ederım bu kadar olmaz ya bu kadar olmamalı yuh artık yuh dc dc dc yeter da
Gece 00:00 dan 05:20 arasında 4. kez gitti oyun. Komik. Preleri önümüzdeki ay umarım ntt ısmarlar
Destan çar dc yemiş son 30 dik içinde varmı dc olan .
Zero 3 dc yedi gene
DC 10053 Neyse günde 3 4 defa bu kodla dc oluyor
dc server (10053)
gene dc olduk lütfen kontrol saglar mısınız
10053 yine dc olduk
2 ayda 750 mesaj atılmış ama halen daha çözüm yok :D vallahi ben utanıyorum artık
eve geleli 1 saat oldu 4 kere dc3 verdi . tebrikler yönetim
şakamısınız 1 günde 10 defa serverleriniz patlayabilirmi (TTNet - Türknet - Superonline vb.)
sürekli dc (10053) hatası almaya başladım herkeste mi oluyor
Kardeşim bilgisayar başından ayrılamıyoruz. Yine dc olduk. Yazık günahtır. Chara skill stat sıfırlamak gerekiyor. 83/1 char 80 e düştü.
1 saat önce dc yedik çarlar yattı. Çarları soktuk, partyi ayarladık atack başlattık az önce oyun yine gitti, çarlar yine yattı. Çarlar yattı, genie boşa gitti, pre boşa gitti. Ya şu oyunu kapatın bir kaç saat, ntt ye de durumu anlatın. Ya da prelerin ücret iadesini yapın biz salalım. Vallahi billahi sıktı.
01.07.2026 20:30 bilmem kacıncı dc dc dc
zero günün 3. dcsi
Ben artık beddua ediyorum küfür bir işe yaramıyor
Destan serverında son günlerde aldığımız DC (10053) sorunu yüzünden 2 saatlik süre dolmadan oyundan atıyor ve Marble etkinliğini yapamıyoruz. Bu hatayı forumda da bulamadık, neyden kaynaklandığını bilmiyoruz. İvedilikle çözülmesi gerekiyor, baydı artık DC sorunları...
serverler patladı
Valla sıkıldım la oyundaki butun ozellıklerin kapatılmasımı lazım dc yememek için
Raven harpy dönerken az önce DC yedim inşallah çar yapmamıştır
Yine DC oldum ama bilemedim
Bir sorun var mı şuan
bugünkü resden sonra bile kaçınca serverlerin çökmesi bu 02.07.2026 16:55 dc