11.05.2026 Akşam jrsinde serverın yarısı dc oldu. Daily coin alamadık. bunu telafi edecek mi acaba yönetim ??
Printable View
11.05.2026 Akşam jrsinde serverın yarısı dc oldu. Daily coin alamadık. bunu telafi edecek mi acaba yönetim ??
Dc oldum.
Yine.
+1 Telafi istiyoruz akşamdan akşama oynayabildiğimiz oyunda bir BDW , JR keyfimiz oluyor onda da dc oluyoruz
Daily Coin Kasamıyoruz lütfen telafi...
Konular silinerek sorun yokmuş gibi davranmaya devam mı edeceğiz ?
Konu silmek için mesai harcamak yerine konu ile ilgili açıklama yapmak topluluk için daha faydalı olmaz mı sayın yöneticler ?
Jr Saatlerinde dc ve lag sebebiyle etkinliklere girememiz ile ilgili bir çalışma mevcut mu ? captcha sistemi ile yaşanan lag nedeniyle neredeyse haftada 1-2 kere girebiliyoruz , aynı giriş yöntemi ft de mevcut ancak ft saatlerinde böyle bir lag olmuyor bunun sebebi ile ilgili bir açıklama yapılabilir mi ?
Yaşanan sorunun çözümü cidden yok mu ? Varsa neden çözülmüyor , yoksa eski sisteme dönmeyi düşünüyor musunuz ?
Sadece ben dc yedim sanmıştım etkinliğe girer girmez 10 sn yürümedim. Etkinliğe girmeden önce dc yemeyen char ne hikmetse içeri girmemi bekliyor.
Yahu dclerden dolayı 82/10 a düşmüştüm. Level kasıyım dedim aaaaaaaaa bir de ne tekrar expe gittik!!!!
Bıktırdınız gerçekten...
Ya siz dalga mı geçiyorsunuz , daha 2 saat önce olanın aynısı tekrar oldu. Çözemiyorsanız sorunu SÖYLEYİN EXP KASMAYALIM!!!
Teknik ekip formunda. Bugünde işlerinde çok kötüler... 00.55 DC
Bdw öncesi bir dc daha . Helal olsun!!
2:07 pandora patladı yıne komedi valla