bu senin sınırlı düşünce tarzın. Kendi küçüklüğünü buraya kanıtlama
Printable View
Hocam işinde gücünde bir insan eve zaten akşam 19:00-20:00 gibi geliyor yemeği , duşu şusu busu pc başına 21:00 gibi anca oturuyor adam 6 saat oynasında gece 3:00 de uyuyup sabah 8:00 de mi kalksın yani bunu mu diyorsun ? Az uyumanın beynin gri maddesini küçülttüğünü, erittiğini biliyorsun değil mi ?
4,5-5 saat uykuyla hayat mı geçer ?
Oyun bu yani . Oyun için uykundan mı feragat edeceksin ?
Yeni Server İsteyen Arkadaşlar Daha Önceki Açılan Serverlar İle Bağdaştırmış Konuyu Fakat Knight Online Ekibi Şuan Oyundaki En İyi Ekip Gmler Çok İlgililer Ve Geçmişle Şuan Ki Zamanı Bir Tutmak Çok Büyük Saçmalık. Her Yeni Server Oyunda Eski Serverları Pisletmektedir. Biz Oyun Temizlensin Herkes Bazı Çatılar Altında birleşip Yüksek Userli Serverlar Olsun Peşindeyiz. biz Yapıcı Ve birleştiricilik Peşindeyiz. Siz Bölücülük Peşindesiniz. Yeni Server Gelse Bu Altar-sirius-vega Ne olacak Yarım Yamalak Ortada Kalacak. Sırf Siz Egonuza Yenik Düşüp Milletin İtemlerini Kıskanıyorsunuz Diye Yeni Server Gelmez. Daha Eski Serverlar Birleştirilmeli Ve Artık Oyunda Genel Geçer Düzen Oturtulmalı Yeni Server Mezarlığı Oldu Oyun Ve Buna Yönetimde dahil Herkes Dur Demekte. Yeni Server Beklemeyin Derim. Mevcut Yeni Serverlarda Dark Knight İtemleri gelir İyice Serverlar Yerine Oturur Buda 2-3 Sene Alır Ardından Yine Bir 2-3 Sene Millet İyice Dark Knight İtemlere Kadar Olan İtemlerle Zevkini Alır. Ancak Benim Tahminim 5-6-7 Sene Alır Yeni Server Gelmesi.
Selam,
Forum kuralları dahilinde konuya katılabilir ve fikrinizi özgürce belirtebilirsiniz. Bunun yerine polemik oluşturup, konuyu ikili tartışmaya getirir üstüne düzgün bir üslup kullanmazsanız hem ceza alabilirsiniz hem de bu konunun kapatılmasına neden olur.
Lütfen konuya kurallar dahilinde katılmaya özen gösterelim.
Oyun yönetimi daha önce yaptığı hatalardan ders almış. Tüm güncellemeleri üst üste getirip oyuncuları soğutuyorlardı. Sonra çok sık yeni server açılıyordu ve oyuncular nerede oynayacağı konusunda tereddüt yaşıyordu. Bu sefer adımlar daha doğru atılıyor. Son üç server hala yeni sayılır. Herkes +9 / +10 olmuş bahanesine sığınmayın. Ben siriusta iki defa çarımı bozup sıfırdan yenisini yaptım. Akıllı oynarsanız siz de aynı itemlere sahip olabilirsiniz. Sabrınız ve oyun görüşünüz yoksa yeni serverlarda da tutunamazsınız zaten...
Saçma saçma konuşmayı bitirmediniz 3 yıllık bir sunucuda nasıl başlanabilir ? Hani nerde eşitlik nerde adalet herkes 9 10 bahanesine sığınmayın yazmışsın birde utanmadan. Son 3 server nasıl yeni sayılıyormuş bana bir açıklar mısın merak ediyorum gerçekten? full item olmadan czde iş yapamıyorsun kalkmış sw yeni diyorsun birde. Yayın falan da izlemiyorsunuz siz galiba kafadan dolma bilgilerle buraya yazıyorsunuz.