hesaba doğrulanan numara ile server kayıt yapılan numaranın aynı olma zorunlulugu varmı acaba=
Printable View
hesaba doğrulanan numara ile server kayıt yapılan numaranın aynı olma zorunlulugu varmı acaba=
Merhaba arkadaşlar,
Almanyada yaşıyorum ve burada kullandığım numarayla aynı işlemleri yapıyorum 5dk süre bekliyorum ve süre bittikten sonra kayıt bulunamadı diyor günlerdir yapıyorum ama telefonumu onaylayamadım destek rica ederim.
https://hizliresim.com/rxo0eidp
Ayni sorunu bende yasiyorum. Almanyadan Sms olarak gonderiyorum aynen yazildigi sekilde. Ancak 5 dk bekledikten sonra zaman asimi hatasi veriyor. Mesajlari gonderirken RCS mesajlari dahil kapattim. 69 cent mesaj gonderim ucreti de kesiyor. Hersey anlatildigi gibi yapildi. Ancak numara dogrulama yapilmiyor. Telefon numarami kaydedemiyorum. Ticket da attim ancak nasil yapilacagini gosteren linki cevap atmislar sadece. Lutfen yetkililerden biri destek verebilir mi ?
Sms attigim numaranin basinda + var. NTTGame Kod (araya 1 bosluk ) olarak gonderiyorum ama olmuyor.
Durum duzelmez ise yeni server kaydi yapamayacagiz. Yetkililerden acil yardim bekliyoruz. Hersey anlatildigi gibi yapilmasina ragmen Almanyada telefon dogrulamasi yapilamiyor.
NTTGAME Bu kadar insan eziyet çekiyor alttaki numara onaylama kısmına bir alternatif çözüm üretemez misiniz ?
Cep Telefonu (0 / 3 attempts)
Lütfen cep telefonu doğrulamasını tamamlayın. Bu işlem; SMS Doğrulama, Yeni Sunucu Kaydı ve ICS web sitesine erişmenizi sağlar.
@DonJose Bugün telefon numara doğrulamamı yaptım. Doğrulama başarıyla yapıldı şeklinde bilgi penceresi de geldi. Fakat numara doğrulama bölümünün en sağında "(1 / 3 attempts)" şeklinde bir bölüm var bu aşamada tamamlamamış mı oluyorum?
Hesabım bölümünde Lütfen cep telefonu doğrulamasını tamamlayın. Bu işlem; SMS Doğrulama, Yeni Sunucu Kaydı ve ICS web sitesine erişmenizi sağlar.
bu şu anlamamı geliyor otp de sorun yaşadım diyelim buraya ekleyecegim numaradan mı işlem yapacam
benim anlamadığım şöyle bir şey var bilen söyleyebilir mi yada modlardan biri açıklayabilir mi benim hesabımın pazar için sms onay numarası başka bi numara otp için kullandığım numara başka bir numara şimdi bu kayıt için yeni numaramı kaydetmem gerekiyor diğerlerine ulaşamıyorum merakım şu ben yeni numarayla buna kayıt yaparsam otp ile ilgili hali hazırda kullandığım çarda bi sıkıntı olur mu yada bu sms kaydının mantığı nasıl işliyor kaç senedir aynı otpyi kullanıyorum yedeklediğim için sıkıntı olmuyor bu kayıtta sıkıntı yaşar mıyım yada ilerde numaraya onay gelecek deniyor nedir bu tam olarak sms geldi diyelim otpyi yeniden mi kuracak yoksa ntt sitesine girip onay mı verecez sadece bunu aydınlatırsanız ona göre 0dan hesap açar yada kullandığım hesaba yan çar olarak server kaydı yapacam