2 gündür jr de dc yiyoruz .. açılan konuları jet hızıyla silip sorun yokmuş gibi davranmanız kafanızı kuma sokmaktan farksız
Printable View
2 gündür jr de dc yiyoruz .. açılan konuları jet hızıyla silip sorun yokmuş gibi davranmanız kafanızı kuma sokmaktan farksız
Şu oyunda pk atacak seviyede itemim yok.(Ortalama bir iteme sahibim) Sadece Jr Ft Chaos ve bdw etkinlikleri dışında birşey yapıyorum . Ft giremiyoruz . Bdw ye millet çıplak giriyor. Jr desen ya adam 2 pc ile girmiş afk kalıyor ya da dc . Chaos zaten söyleyecek kelime bulamıyorum.
Hani oyuna devam etmek için artık bir sebepte bulamıyorum :(
oyuna yeni patch geldiği zaman dahi bağlanamıyordum ta ki dns değiştirdiğim an yani dün oyuna girmeye başladım 3 gün prem sürem kalmış.15 gün vermişssiz kalan 25 gün civarına noldu.xincode dolmuyordu dns değiştim an girebildim ve knight ile ilgili hic bir siteye dahi giriş yapamıyordum.Peki verdiğiniz 15 gün yeterli mi :D
otp hatası alıyorum dogru yazdıgım halde yanlıs dıyo
Bu dc ler ne zaman son bulucak gene bİ jr saatİ gene bİr lag ve gene dc. Telafİ dedİnİz ondan da prim yapma derdi ne dustunuz evde kal kampanyasi gibi sosyal sorumluluk yapiyorsunuz sanki 20 gun oyunu acamadik ondan veriyoruz niye yazmiyorsunuz ki verdikleriniz verdigimizin ve bizden gidenin yaninda his bisey degil ama........................ Bu dc ne zaman biticekkkkkkkkkkkkk
Dc oldum direk gitti yine jrler yalan oldu
ne alaka demeyin
otp hatası almamak içi oyundan çıkmadan tüm itemleri rpr yapın.
Forum içerisinde sorunlarımızı dile getirip çözüm bulamadıktan sonra forum da yazı yazmaya ne gerek var ??? Forumda yüklemiş olduğum satın alımlar bu oyundaki son harcamalarım olacağına emin olabilirsiniz... Genie+ Makro + Koxp Çözüm bulmadınız telafi diye verdiğiniz sadakadan farksız!!! Konu açıyoruz yapıcı cevap vermek yerine kilitleniyor...Hakkımızı aramak yasak ise eğer para vermeye gerek yok demektir! 12k KC yükledim 2 ayda ben aldığım hizmetten memnun değilim bunu dile getiriyorum ancak saçma sapan cevaplar.. Yazık çok yazık...
Bunaldik be kardesim OYNAYAMIYORUZ. YURTDISI PERT. NE PK NE VS HIC BIRSEY atamiyoruz. 10 dk da 3 kere dc olduk vs de
wallahi artik bikkinlik geldi...danimarkada yasiyorum..dc sorunu 1 aydir var...aldigim prelerin be pus esyalarinin.1 haftalik telafiyle nasil karsilanir...bu gun gun boyunca yine dc sorunu var...her ay bu oyuna 10000 tl esit para yukluyorum...ama oynayamiyorum-.---gecen ay yukledigim para 3000 tl yakin----