Şuanda VPN ile bende bağlandım çünkü başka çare kalmadı. Pus eşyalarının günleri geçiyor. Ne oyun var ne de telafi. Eğer ki banlanma durumu olursa hakkımı arayacağımı bildirmek istiyorum.
Printable View
Şuanda VPN ile bende bağlandım çünkü başka çare kalmadı. Pus eşyalarının günleri geçiyor. Ne oyun var ne de telafi. Eğer ki banlanma durumu olursa hakkımı arayacağımı bildirmek istiyorum.
Superonline var bende sıfır sıkıntı dc flan hiç birşey yok
türknet hala start yok napacagız gencler premiumun 3. günüydü daha düzeldi diye çektik meğer geri bozulacakmıs
Türknette start yok diye turktelekom mobil ile oyuna girelim dedik 30 dakikada bir dc yiyoruz. Şuan turktelekom mobili de kapatmışlar. Start gelmiyor .Foruma bile girmiyor mobil hat. Artık ümidi tamamiyle kesmiş bulunuyorum. Bu sorunlar baya sürecek sizde burada dert yanacaksınız.Değişen bir şey olmayacak.
Vodafone ADSL, saat 15.24 itibari ile hala giriş yapılamıyor. Çalışan ekibi tebrik ediyorum harika çalışıyorlar !!!!
yıne ne oldudc ve start yok ttnet
Farklı dns ile girmezmi 8888 8844 ile girmişti hiç vpn indirip riske atmadan sadece dns değişsek olmazmı bu gidişle çarı soydurcaz.
Vodafone ADSL, saat 15.24 itibari ile hala giriş yapılamıyor. Çalışan ekibi tebrik ediyorum harika çalışıyorlar !!!!
Ttnet kullanıyorum start yok login server failed diyor vpn açmadan foruma da bağlanmıyor bir duyuru yapacakmısınız bir yeri yapalım derken öbürünümü bozdunuz yine.
Güncelleme (06/04/2020)
Vodafone kullanıcılarının yaşadığı sorunun kaynağı vodafone tarafından tespit edildi ve çözüldü.