TTnet kullananlarda dc oldu giremiyor.Türkcel mobil ile girdim sorun yoktur.Yarın vodafone kullananlar oynayacak sanırım :)
Printable View
telefon netini bağladım türkcell giriş yapabildim.TTnet girmiyo
3200 ü kaptınız kapmasınada 1 haftadır oyuna girebildiğim 1-2 saat, yıllar sonra evde vaktimiz oldu onuda hiç edyorsunuz.oyunla alakası olmayan ticaret için oyunu kullanan binlerce char oyunda lakin zevkine oynamak isteyen insanlar oyuna giremiyor.
Hemen çözerlermi uzun sürermi benimde gitti avea mobilim
1 yil sonra oyuna gireyim dedim pre filan cektim her yil denerim böle oyunu serverlerın acıldında 9 gun oynadım dc cektim 9 gun oyunu sildim bu yilda daha 2 gun oldu pre cekeli herhalde bunda 9 gun bile dayanamayacagim :) sacmalık su corona olmasa yuklemezdim bile oyunu neyse Birdaha Bu oyunu Yuklememek sarti ile kaldiriyorum ömrum boyunca birdaha oynamayacagim simdi ne haliniz varsa görun hırsız NTT Game :)
şaun oyundayız mobil ve vpn le giriyo giren
oyuna saldırı filan olduğu yok vodafone ve türk netin girişini engelliyorlar birşeyleri düzeltmek için ama iyice sıkılmaya başladık eğer vodafone ve türknet girişleri kapattınız oyunu kapatın bari de adeletli olsun açıklama filanda yapmıyorsunuz ( biliyorum bu yazım birazdan moderatörler tarafından silinicek siz hiç bir türlü eleştiriye açık değilsiniz o yüzden gün gelirde yayınlarda filan dürüst adaletli davranıyoruz demeyin sakın )
vpn ile bağlanmak ban sebebi mi? moderatörler cevap verebilir mi? millenicom kullanıyorum vpn kullanmazsam internet çok mantar google dns'le bile.
şaun oyundayız mobil ve vpn le giriyo giren