vodafone 1.5 gündür start hiç gelmedi
Printable View
vodafone 1.5 gündür start hiç gelmedi
ttnet kullanan oyuncularda bu sorunları yaşadı evet ama vodafone turknet kullanan oyuncular daha fazla mağdur ve oyun içersinde event yapıyorsun bundan sadece ttnet oyuncuları faydalanabiliyorlar bu nasıl bi sistemdir
TÜrknet star yoktur bİlgİnİz olsun dÜn geceden berİ
Bende Vodafone kullanıyorum start dün öğlenden bu yana yok, TT telefon netinden bağlandım bugün x codu doldurmadi, bende start gelmesi için TT ku x codu dolduracağı sırada Vodafona ID pw sayfası gelirken tekrar TT ye bağlayıp girebildim oyuna
TÜrknet starti yok bİlgİnİz olsun dÜn geceden berİ
26 saattir vodafone start yok
Düzelmedi gitti...
daha da oyunun düzeleceğini sanmıyorum 17 mart da başlayan olaylar bu zamana kadar devam etti bakalım 11 gün sonra 1 ay olucak adamlar çok iyi çalışıyor bu hızla giderlerse corona bittikten sonra oyun oynayabilicez anlaşılan. NTTGAME ÇALIŞIYOR ABİ YA
Bu ne kadar böyle devam edecek bilmiyorum ntt game ekibi ama insanlar cidden evdekal projesiyle zaten canı sıkkın bir an önce inşallah çözüme ulaşır cidden bunaldım valla bende oyundan zevk alıyorduk zaman gecıyordu şimdi oda yok :( mersinde oturuyorum zaten sahil yasak spor yasak dışarda yan yana dolaşmak yasak kimseyle bir araya gelemiyoruz. İnsallah kısa sürede çözüm bulunur :(
28 saattir dcvermedi dnsleri düzeltin
https://i.hizliresim.com/zBol29.jpg