sıktı artık ama iyice tadı kaçtı. para veriyoruz para farkında mısınız? 1 ay oldu dile kolay 1 ay. yeter daaaaa
Printable View
sıktı artık ama iyice tadı kaçtı. para veriyoruz para farkında mısınız? 1 ay oldu dile kolay 1 ay. yeter daaaaa
Böle bi saçmalik yok türkiyenin en iyi alt yapisina sahip en iyi bağlanti hizi en iyi kaliteli interneti turknet ama siz diosunuz ki
sorun var küfürü hakediyorsunuz ama işde günaha girilmez sizin için ceza almaktan korktuğumuzu zannedmeyin
salak değiliz bunu bilin ve kimse kalkip bu yapilan karşisinda bu adamlari savunmasin ona söverim
Sirius Serverina 4.sw gelmeden önce oyundaki start problemi çözülmüştü, 48 saattir resetten sonra bir daha start gelmedi ve oyuna giremiyorum, vpn ile giriş yapılabiliyor fakat lag ve donmalar olduğundan oynanmıyor oyun.
Böyle bir saçmalık dünyanın hiçbir yerinde yok start problemine güvenip tekrar bronze pre çektim, şu saatten sonra oyuna para yatırıp premium cash veya pus itemi alanların aklını karışlar sorgularım!
Aklı olan zaten para yatırmaz artık.x
VODOFOne gece 5 te start gelıyor oglen 11 de yıne start yok bunların yaptıı iş belli oyunun kapasitesini düşürmek için vodofonoluları kurbban seçmişler oyun doluluug artıncsasn bizi atıyolar oyun bosaldıgı ssaatlerde geri alıyolar allah belanızı versin
günaydın madur arkadaşlarım yine bi hüsranla buradayız sorunun giderilmediği gibi vodafone olarak konuşuyorum.
oyun gelmiyo exp event lerini %100 e çektiler sanki premium un telafisi olmuş gibi. hala oyun yok ve hala bir cevap vermiyorlar
Bu saatten sonra oyuna sadece bütün İtemleri satıp GB ye çevirmek için gitmek istiyorum. 21 gün dc premium, kanat, peri, pathoslar, valkyrie, maestro vs vs hepsi için hakkım haram olsun. Böyle kabiliyetsizlerin oyunun başında olmasıyla Allah belasını vermiş. Yıllardır bu oyun bu tür sıkıntılardan kurtulmadı. Kendimi bildim bileli bu oyun düzgün yönetilmiyor. Yıllar sonra ne zorum vardı da tekrar başladım bilmiyorum. Sayesinde sinir hastası oldum. Huzurla evimde oturuyordum, dertsiz başıma dert aldım. HARAM OLSUN
Biz oyuna erişim sağlayamayalım lash cekelim yaptıkları acıklama event yuzde 100 e dusurulmustur eventiniz batsın adam gibi kapatırsınız oyunu sorunları cozene kadar acmazsınız ne bir düzgğn acıklama ne ilgilenme bu kadar başı boşluk olmaz 2 gun oldu start yok oncesinde dc yeriz exp kaybederiz ne biçim iş yapıyorsunuz siz
Vodafone Netliyim
Ttnetliler giremezken oyundaydım ancak ne etkinliklerden faydalanabildik ne de başka bir şey
Hala sorun düzeltilmemişken etkinlik devam ediyor en azından dün öleydi diye biliyorum kapatılmadıysa exp event
Bu adaletsiz ortamda vodafoneluları nasıl sevindirecekler çok merak içindeyim
Ttnet düzeldiği günü baz alarak telafi verilirse kabul etmemizi beklemeyin
• Lag sorunu
• DC sorunu
• Server kapasite yetersizliği (Premiumlu insanların yüzlerce kişi sıra bekleyişi PARA VERİP SIRA BEKLEMEK ARTIK ÇOK KOMİK GELİYOR...)
• Vodafone, Turknet, Millenicom kullanıcılarının oyuna erişim engeli
• 150 - 200 TL'lik Premiumların net olarak 15 gününün heba olması.
• Site erişim engeli.
(Vodafone'da hala start yok arkadaşlar.)
Sayın NTT GAME EKİBİ klavyenizde akrep mi dolaşıyor? İnsanları bilgilendirmek neden bu kadar zor?
Koskoca NTT GAME bu soruna hala çözüm bulamadıysa yazık. Dünden bu yana start gelmiyor oyunda.