Aldığım premiumlar bitti, nasıl bir telafi ile çözülecek merak ediyorum.
Printable View
Aldığım premiumlar bitti, nasıl bir telafi ile çözülecek merak ediyorum.
bütün pus ürünlerimin süresi boşa geçti. eğer biraz hakkaniyetiniz varsa hepsini telafi edersiniz. yoksa koca firmaya yazıklar olsun
yeter artık yeter bi yeri düzeldiyorsunuz ama diğer tarafı bitiriyorsunuz ben vodafoneliyim başka hattımda yok ve şuan oyuna giremiyorum soru ne olacak reziliginiz diz boyu vodafoneliler cok girdi şimdi diğerleri girsin mantığını bana bi açıklayın gerçekten yüzde 200 event verseniz ne olacak peki ben giremiyorum ne olacak
Nasıl Bi firmasınız anlamıyorum . Resmen döner satıyosunuz ama dönerden anlayan ustanız yok. Sizi nasıl çalıştırıyolar anlamış değilim. milyonlar kazanıpda bu kadar rezil bi kadro anca toplanır sanırım.
şimdi benim anlamadığım oyunun bir bölümü oynarken bir bölümü oynayamıyor. peki bizim giden daha fazla pus itemlerimizi nasıl karşılamayı düşünüyorsunuz. yada daha doğrusu düşünüyormusunuz
%200 niye kapatttınız hemen
Vodafone-Türknet şu an oyuna giremiyor. Knight Online oyuncusu şu an eski oyuncu oyuna geri geliyor ve yeni serverlerde çar açıp oynamaya başladığından serverlerde aşırı yığılmadan dolayı lag ve dc sorunları başlıyor.Bir ara VEGA-ALTAR girişlerini belli bir süre OYUNCU ALIMLARINI kapattınız.Şimdi neden bu çözümü göz önünde bulun durmuyorsunuz..Oyuncuları bilgilendirilmede olarak çok zayıfsınız...İyi çalışmalar sorunsuz oyunlar dilerim..
start ver artık veeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr
Bıhtıh ya bıhtıh (türknet)
vodafon günden beri start yok lütfen ilgilenirmisiniz :S