ne diceğimi bilemiyorum türknetliler oyuna giremiyorken diğer issler giriyorsa bunun suçu nttgamedir oyunu kapat kardeşim herkeze haksız rekat oluşuyor bu şekilde
Printable View
ne diceğimi bilemiyorum türknetliler oyuna giremiyorken diğer issler giriyorsa bunun suçu nttgamedir oyunu kapat kardeşim herkeze haksız rekat oluşuyor bu şekilde
gece oyundaydım oynuyordum birden gitti
Türk telekomluyum 3 gündür oyuna giremıyorm bazen giriyor oda dc oluyorum start yok oyunda. toplamda 20 gün premium um boşa gtti.
evet bir çok kişi gibi sabit konuya geliyoruz gamespotun yönlndiği gibi ee gldik hala start yok açıklama yok burdaki mesajları okuyormusunuz bari
Dün saat 14:15 de giden oyun Vodafone net kullanıcıları için bir daha gelmedi. Kullanıcıların %80-85 lik bir kısmı rahatça oyununu oynarken, biz start alamıyoruz. Vodafone firmasına muhtaç olmasam çoktan değiştirmiştim ama köydeyim ve başka bir sağlayıcı Malesef çalışmıyor. Üstelik mobil 4.5g İnternet kullanıyorum. Değişen bişey yok. Premium ve diğer tüm süreli eşyalarımızın telafisini nasıl yapacaksınız?
rezillikten başka birşey değil yok böyle birşey 20 gun premıum çöp oldu ya paramla rezıl oldum resmen