Herkese tekrar merhaba, anket sonucunu görmek için konudaki ilk mesaja göz atabilirsiniz.
Ankete katılan tüm kullanıcılarımıza teşekkür ediyoruz.
Printable View
Herkese tekrar merhaba, anket sonucunu görmek için konudaki ilk mesaja göz atabilirsiniz.
Ankete katılan tüm kullanıcılarımıza teşekkür ediyoruz.
bencede gelmemeli :)
bencede çok yerinde bir karar onca insanın emeklerine yazık olurdu zaten hali hazırda rebith 5 e kasmak baya bir zor
Olamaz. Olamaz. Ollamazzzz :mad:
Peki sonuç ne . Hani çıkan sonuç firmayı etkilemeyecekti ya o yüzden ne olacak şimdi. Firma olumsuz sonuca rağmen getirecek mi getirmeyecek mı ?
bence gelmeli , bukadar reb5 100%100 kasan karakterler ne yapacak, kasmak istemeyen kasmasın kimse kimseyi zaten zorlamıyorki , kasmak isteyen geniesini
çekip kasar , bence gelmeli reb 10 .
gelmesini isteyen arkadaşlar işsiz de gelmemesini isteyen arkadaşlar niye istemiyor onu anlamadım :S salın gelsin işsizler kasıyolar ya 83 /5 yapıp %100 de bekleyen adam var tam işsiz ya ben görev yapmaya eriniyorum adam o akdar exp ksmaya erinmemiş
anket sonucu verilmiş fakat gelip gelmeyeceği yazılmamış ayrıca gelmeyecekse şuan için mi gelmeyecek ileride tekrar gündeme gelebilir mi?
ne alaka ? ioniadan birleşe birleşe yılları alan oyuna gönül vermiş karakterler var, bir okadar diğer birleşen serverlarla beraber eventlerle otura otura görevlerle ,
chaos ve aktivitelere girerek bişekilde reb 5 olmuş ve stat bekleyen oyuncular var, yeni serverlardan ibaret değil oyun, erinenler kasmaz kasanlar işsizse bu mantıkla vay halimize :)