Lokum güzel miydi gundi
Printable View
Lokum güzel miydi gundi
beklemeye devammmm
haters gona hate
europa ardream ve base aylar önce öldü simdi cz side ölüyo birleşim haberi bekliyoruz artık
Sıktınız artık ama, cz ye gelip baktınmı ölümüymüş değilmiş, siz mal takımı bu server için bişey yapmaak istiyorsanız önce gelin pk atın sonra forumda birleşme istiyorsanız istemiyorsanız samimi bulurum. birleşme user odaklı bakıyorsunuz bizi kıytırık edana ile birleştireceksiniz. zaten mage serverı peki mele bu konuda ne düşünüyor elit itemleri olan insanlar ne düşünüyo bu konuda? hiç hesap siz kitapsiz birleşme istiyorsunuz.Şimdi s....n gidin steamda mı olimpya da mı oynarısnız ama artık bu serverın yakasını bırakın. Nerde boş beleş iş yapamayan adam var bu konunun altında yazıyor.
salaklık yapma bende birleşim istiyorum ama siz salakça istiyorsunuz gidip saçma sapan serverlar la birleştirecekler sonra yine hersey aynı edana denilen server 10 tane serverın toplamı ama o server randıman vermiyor çünkü itemlerin b..ku çıkmış orda europa ile de birleşse aynı sonuç alınacak. sizin için kolay tabi +7 staf +7 kro setin var birleşse ne birleşmse ne 1000 tl lik item 600 700e düşecek peki ya elit itemleri olan diğer adamlar ki onlar bu servera sizden daha çok emek veriyor. şimdi si...rin gidin forumda birleşim konuları açarak bu serverın hayrına çalışmış olmuyorsunuz. bu serverda hala her gün pk ya çıkaraak servırına sahip çıkan insanlar var, siz defolun gidin rahat bırakın bu serverı.
Geçen gün jr varkti Edana ya girdim Maradon cz eslant geçip durdum Tam 20 dk adam aradım ki 1m isteyeyim server de hareket eden adam yok
Inşallah bro